Beneficiile colaborarii cu o firma de tractari si transport auto

Compania Tractări.ro ofera servicii de tractari auto in sector 1, in intreaga capitala, dar si in orase precum Brasov, Timisoara sau Constanta.

0
3584
tractari auto in sector 1

Ori de cate ori trebuie sa organizati un transport auto, indiferent de circumstante sau motive, este necesar sa va luati toate masurile de precautie si sa va asigurati ca masina va beneficia de siguranta maxima pe toata durata transportului. Indiferent daca trebuie sa transportati o masina stricata sau una proaspat cumparata dar neinscrisa, serviciul de tractari masini si transport utilaje al companiei Tractări.ro, va sta la dispozitie.

Unii soferi ar putea spune ca acest serviciu este inutil si ca se descurca foarte bine si cu ajutorul prietenilor, cunoscutilor sau a participantilor la trafic care sunt dispusi sa ofere o mana de ajutor. Acest lucru poate fi valabil in cazul unei avarii minore, insa nu este o solutie recomandata si nici macar legala, aceea de a tracta o masina fara autorizatie.

Mai mult, nu orice masina poate tracta orice masina. Asta poate sa puna in pericol atat masina care tracteaza, cat si pe cea care este tractata. Dincolo de tonaj si putere, ambele masini pot suferi avarii ce nu pot fi acoperite de polita de asigurare. Asa ca, inainte de a apela la un prieten, ganditi-va daca merita sa va asumati o asemenea responsabilitate costisitoare, mai ales din punct de vedere financiar.

Transport utilaje la preturi avantajoase | tractări.ro

transport utilaje

Ce obtineti daca apelati la serviciile unei companii specializate in tractari auto si transport utilaje? In primul rand aveti parte de siguranta. O astfel de companie nu are voie sa presteze servicii decat dupa ce trece prin mai multe procese de autorizare si certificare a masinilor si angajatilor. Mai mult, compania va trimite la interventie o masina potrivita in functie de masina clientului. Compania de transport a incheiat diverse polite de asigurare care sunt valabile in orice interventie, asa ca daca masina clientului sufera vreo avarie, costul reparatiilor va fi suportat de catre asigurator.

Privind la toate aceste beneficii, merita sa fiti in siguranta alegand servicii autorizate si licentiate. Compania Tractări.ro ofera servicii de tractari auto in sector 1, in intreaga capitala, dar si in orase precum Brasov, Timisoara sau Constanta. Merita sa alegeti niste profesionisti pentru a va asigura ca totul se va sfarsi cu bine. Pentru mai multe informatii, accesati tractări.ro si studiati atent fiecare detaliu prezentat pe site!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here