Torturi personalizate, unul dintre cele mai interesante puncte de pe lista unei petreceri din 2022

Ce se intelege prin torturi personalizate si cum se pot obtine?

0
428
torturi la comanda

Inca din cele mai vechi timpuri, momentul taierii tortului a reprezentat punctul culminant al unei festivitati sau petreceri. Calitatea unui tort este determinata pe baza a doua criterii: gustul avut si aspectul estetic cu care se prezinta.

Cu toate ca asupra gustului s-a pus intotdeauna accent, partea estetica, in schimb, a fost lasata mai mult sau mai putin pe dinafara. Asta pana de curand. La momentul actual, pe piata a inceput sa ia amploare fenomenul de torturi personalizate. Taierea tortului n-a fost nicicand mai asteptata, mai ales pentru cel care gazduieste petrecerea.

Ce se intelege prin torturi personalizate si cum se pot obtine?

Aceste torturi sunt realizate in mod reprezentativ pentru persoana sarbatorita si garanteaza crearea unor amintiri de neuitat alaturi de cei dragi. In primul rand, clientul va alege aspectul viitorului tort. Aici pot exista doua variante.

Tortul poate deveni reprezentativ prin intermediul unei fotografii cu persoana sarbatorita sau cu ceva ce-i provoaca foarte multa placere. Cealalta varianta consta in alegerea unei tematici aflata printre preferatele sarbatoritului. Aceasta poate fi un film, un joc video, o activitate practicata, etc.

Exemple de astfel de produse pot fi gasite la eTorturi.ro.

Majoritatea serviciilor de cofetarie ofera, la momentul actual, posibilitatea alegerii unui astfel de tort. In general, exista cativa pasi simpli ce trebuiesc urmati pentru a se realiza o comanda:

  1. Trimiterea unei fotografii ce respecta criteriile de marime impuse de fiecare firma in parte; in cazul unui tort tematic, se alege subiectul reprezentativ. Tot aici se poate specifica daca se doreste scrisa pe tort o anumita urare;

  2. Se alege aroma pe care tortul o va avea;

  3. Se stabilesc detaliile comenzii: cantitatea dorita, culoarea exterioara, forma si de unde poate fi ridicat cand va fi gata;

  4. Prezentarea unor date de contact.

Torturi personalizate | torturi la comanda | eTorturi.ro

Torturi personalizate

Oportunitatea de a face o surpriza cu adevarat speciala

Astfel de torturi au un impact si mai mare in cazul petrecerilor surpriza. Din aceasta cauza, serviciile de torturi la comanda se afla la mare cautare in acest moment.

Un astfel de tort va garanta un moment de neuitat pentru persoana sarbatorita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here