Care sunt diferentele dintre perna de sezut cu gel si cea ortopedica?

Un magazin online de unde acestia isi pot cumpara o astfel de perna, care sa fie potrivite nevoilor lor, este Ortosan.ro

0
212
Ortosan

Orele lungi, petrecute la birou, pot fi mai confortabile daca oamenii folosesc o perna de sezut cu gel, aceasta avand rolul de a imbunatati postura si de a sustine coloana vertebrala. In acest fel, cei care le folosesc pot scapa de durerile de spate specifice acestei activitatii si chiar poate preveni aparitia unor alte afectiuni, cum ar fi hemoroizii.

Pe piata exista foarte multe modele de perne pentru sezut, realizate din materiale si in forme diferite. De aceea, oricine isi doreste sa scape de disconfortul cauzat de timpul indelungat petrecut pe scaun isi poate gasi modelul si tipul potrivit. Un magazin online de unde acestia isi pot cumpara o astfel de perna, care sa fie potrivite nevoilor lor, este Ortosan.ro.

De ce sa alegi o perna de sezut cu gel?

Pernele pentru sezut sunt foarte potrivite atat in cazul durerilor de spate, cat si in cazul disconfortului creat de hemoroizi.

Unele dintre cele mai apreciate modele de perne pentru sezut sunt cele cu gel, deoarece au un efect racoritor, asigura circulatia aerului si au efect terapeutic pentru sezut, absorbind excesul de caldura produsa de organism.

Ortosan | Perna de sezut cu gel | Ortosan.ro

perna de sezut cu gel

Datorita formei si materialului din care sunt realizate, aceste perne elimina presiunea exercitata pe anumite zone – coccis, coloana vertebrala – in timpul indelungat petrecut pe scaun, oferind totodata o senzatie de confort. In plus, acestea ajuta la corectarea posturii, la o mai buna circulatie a sangelui, asigurand si un mediu uscat si igienic.

Pernele ortopedice pentru sezut sunt la fel de eficiente?

Un alt tip de perne pentru sezut sunt si cele realizate din spuma cu memorie, ortopedice. Acest material ofera suportul necesar corpului uman, adaptandu-se formei anatomice a acestuia.

De aceea, are efecte benefice in special asupra coccisului, fiind util celor care petrec multe ore pe scaun sau persoanelor care se confrunta, din diverse motive, cu dureri lombare.

Prin urmare, si acest tip de perne sunt utile si eficiente, diferenta constand in gelul cu efect racoritor. Indiferent, insa, pentru ce model opteaza, Ortosan sta la dispozitia clientilor sai cu o gama variata de perne pentru sezut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here