Sedintele la psiholog: utile pentru schimbarea perceptiilor gresite

Fara indoiala, perceptiile unei persoane formeaza realitatea sa, iar cand realitatea devine din ce in ce mai greu de suportat, solutia se afla la PSY AA Concept, un cabinet pshihologic din Iasi.

0
50
cabinet pshihologic din Iasi

Sunt numeroase motive pentru care oamenii trec pragul cabinetului PSY AA Concept atunci cand merg la psiholog in Iasi. Toate aceste motive au, insa, un numitor comun: nevoia de schimbare.

Exista doua tipuri de oameni: cei care vad jumatatea plina a paharului si oamenii care vad jumatatea goala. Aceasta este, poate, una dintre cele mai simple modalitati in care se explica notiunea de perceptie. Iar perceptiile pe care le au oamenii au un impact profund asupra modului in care traiesc si in care simt.

Cum ajuta un psiholog la schimbarea in bine a perceptiilor gresite?

Perceptia nu este altceva decat o pereche de ochelari prin care sunt priviti oamenii si prin care se analizeaza evenimentele si intamplarile din viata. Schimband ochelarii cenusii cu unii cu lentile transparente, oamenii ar schimba, de fapt, ceea ce simt atunci cand li se intampla ceva. Ar schimba sentimentele neplacute care ii incearca si ar face loc coerentei in viata.

Prin intermediul unor abordari de specialitate, un psiholog bun poate ajuta persoanele aflate intr-o astfel de situatie. Cateva dintre aspectele la care se va lucra initial pot fi:

  • ajutor pentru ca persoana afectata sa preia control asupra vietii sale;
  • ajutor pentru a stabili anumite target-uri tangibile;
  • dozarea energiei si a atentiei spre intamplari pozitive si aprecierea lucrurilor marunte;
  • concentrarea atentiei asupra calitatilor pe care le are pacientul si exploatarea acestora.

Psiholog in Iasi | cabinet pshihologic din Iasi | PSYAA.ro

psiholog in Iasi

Psiholog in Iasi

De cele mai multe ori, persoanele care tind sa aiba o perceptie generala negativa au trecut prin diverse traume care au cauzat acest mod de gandire. Psihologul va identifica aceste traume si, folosind diverse tehnici de psihoterapie, le va vindeca.

Fara indoiala, perceptiile unei persoane formeaza realitatea sa, iar cand realitatea devine din ce in ce mai greu de suportat, solutia se afla la PSY AA Concept, un cabinet pshihologic din Iasi. Persoanele interesate de tehnici de psihoterapie menite sa le transforme viata in bine, pot gasi toate datele de contact de care au nevoie pe site-ul PSYAA.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here