Principalele motive pentru achizitionarea unor monitoare SH

Toti cei interesati in a intra in posesia unui monitor performant ar trebui sa arunce o privire pe It-Sh.ro

0
177

Pasionatii jocurilor pe calculator, experitii in grafica, precum si studentii au nevoie de monitoare cu o inalta calitate ce pot fi achitionate la preturi mai mult decat avantajoase. Varianta de monitoare SH este tot mai des luata in calcul avand in vedere ca exista firme ce ofera sistemele si componentele second hand la cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

5 motive pentru achizitionarea monitoarelor SH de la IT-SH

Clientii sunt perfect constienti de calitatea si performanta modelelor refurbished fapt pentru care au tot mai multa incredere in astfel de achizitii. De regula, aceste produse sunt direct importate din Franta, Anglia, Germania sau Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau reconditionate de la companii mari din aceste tari.

Acestea sunt testate si curatate inainte de a fi livrate clientilor. In plus, fac parte din brandurile cu renume pe piata IT, precum P, Dell, Samsung, Acer, Sony ceea ce reprezinta o garantie a calitatii.

Monitoare SH | Calculatoare refurbished | It-Sh.ro

 monitoare SH

Toti cei interesati in a intra in posesia unui monitor performant ar trebui sa arunce o privire pe It-Sh.ro. Printre avantajele oferite se numara:

  • pretul avantajos – acestea poti fi cumparate cu pana la 50% mai ieftin decat produsele noi;
  • garantia extinsa – toate produsele sunt insotite de o garantie de pana la 24 luni, garantie care se poate prelungi;
  • retur valabil – in cazul in care monitorul nu se ridica la nivelul asteptarilor, acesta poate fi returnat in decurs de 14 zile, clientii primind integral suma inapoi;
  • service inclus – echipa de la IT-SH ofera inclusiv service pentru imprimante, monitoare si calculatoare. Clientii pot veni cu orice alt produs, chiar si daca nu a fost cumparat de pe site si pot beneficia contra cost de acest serviciu;
  • plata in rate – produsele disponibile pe site pot fi achizitionate in 3 rate fara nicio dobanda, doar cu un card la una din urmatoarele banci: Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank sau Credit Europe Bank.

Pasionatii de jocuri se pot indrepta si spre calculatoare refurbished. Acestea sunt compatibile cu majoritatea sistemele de pe piata, vin insotite cu licente Microsoft Windows Refurbished si apartin unora dintre cei mai mari producatori HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here