Cine poate beneficia de pe urma anunturilor „cumpar carti”?

Serviciul de achizitii carti al anticariatului Anticariat-Carti.com este unul foarte util si apreciat de toti cei care au apelat la acesta

0
479
cumpar carti

Anunturile de genul „cumpar carti la kilogram” sunt promovate de catre anticariate si, in special, pentru beneficiul lor. In acest fel, anticariatele urmaresc sa isi creasca numarul de carti si sa varieze titlurile si domeniile volumelor din propria colectie.

Cu toate acestea, chiar si cei care raspund afirmativ acestui gen de anunturi au de castigat. Indiferent ca este vorba despre obtinerea de mai mult spatiu in biblioteca sau chiar in locuinta, ori despre obtinerea unei sume de bani, intr-un moment in care acestia aveau mare nevoie de ei, serviciul de achizitii carti al anticariatului Anticariat-Carti.com este unul foarte util si apreciat de toti cei care au apelat la acesta.

Cui se adreseaza anunturile „cumpar carti la kilogram”?

Prin urmare, acest gen de anunturi se adreseaza tuturor celor care au in biblioteca volume pe care nu le mai citesc si care ocupa spatiul degeaba. Acestia pot fi atat persoane fizice, cat si persoane juridice.

Cumpar carti la kilogram | Cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

cumpar carti la kilogram

Astfel ca cei care pot raspunde afirmativ anunturilor de genul „cumpar carti de orice fel” pot fi companii din diferite domenii de activitate, tipografii si chiar edituri. Companiile care au in posesie carti de specialitate, pe care le-au folosit pentru instruirea sau perfectionarea personalului, pot alege sa le vanda unor anticariate.

De asemenea, tipografiile sau editurile care au ramas cu stocuri de carti nevandute si care doresc sa fac loc pentru noile volume care vor fi tiparite si urmeaza a fi publicate, pot vinde cartile unor anticariate.

In ambele cazuri, anticariatele vor cumpara cartile la kilogram, fara a sta sa le numere sau sa le evalueze pe fiecare in parte, cum ar fi fost in cazul persoanelor fizice, care isi vand propriile carti din biblioteca, printre care se pot afla si volume vechi, mostenite de la parinti sau bunici si printre care se pot gasi si carti rare.

De aceea, anticariatele nu se adreseaza in mod direct unui anumit public tinta in anunturile pe care le promoveaza, ci doar anunta ca se afla in cautare de carti, indiferent de domeniile din care fac parte, de anul aparitiei sau de cantitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here