La ce sa fiti atent cand alegeti un calorifer?

Privind la aceste elemente va fi mult mai simplu sa alegeti calorifere de baie sau pentru orice alta incapere, iar stiind ca angajatii eCalorifere pot oferi si consultanta, atunci chiar nu ar trebui sa va faceti griji in privinta alegerii caloriferului potrivit.

0
2315
calorifer ieftin

Intr-o lume perfecta, ati putea alege orice calorifer pe care sa-l instalati oriunde in casa. Din nefericire, exista o diferenta remarcabila in capacitatea de utilizare a fiecarui radiator, deoarece acestea au fost proiectate in scopuri diferite. Nu doriti sa supraincalziti casa, deoarece acest lucru ar putea genera probleme de sanatate, veti chletui inutil o multime de bani, iar mediul inconjurator va fi afectat.

Puterea calorica a unui calorifer este esentiala, mai ales atunci cand vine vorba de economii de toate tipurile. Iata cateva directii in care echipa eCalorifere doreste sa ofere indicatii pentru a va ghida in procesul de achizitie a celei mai bune variante!

In primul rand, trebuie sa stiti ce fel de sursa de incalzire utilizati. Aveti incalzire pe centrala? Pe ulei? Gaz? Peleti? Biomasa? Tipul de sistem este important in stabilirea temperaturii dorit. Temperatura este compusa din trei indici: temperatura apei care circula in radiator, a celei care se intoarce de la radiator si temperatura camerei.

Pentru a afla ce cantitate de caldura aveti nevoie, trebuie sa aflati cat de multa caldura aveti deja in casa fara sa folositi vreun sistem de incalzire. Acest lucru depinde de anul in care a fost contruita casa, daca are unul sau mai multe nivele, calitatea izolatiei si ce materiale s-au folosit la constructie. Unele materiale sunt izolante, deci mentin o caldura ridicata in sezonul rece si una scazuta vara, in timp ce altele nu izoleaza la fel de bine. Aceste informatii sunt si ele utile atunci cand sunteti in situatia de a alege un calorifer.

Desigur, dimensiunea radiatorului este foarte importanta. Daca aveti deja calorifere pe care doriti sa le inlocuiti, este destul de simplu pentru ca nu trebuie decat sa cumparati calorifere de aceleasi dimensiuni ca cele vechi. Daca nu aveti radiatoare, atunci va puteti exprima mult din punct de vedere creativ. Puteti opta pentru un stil diferit, pentru o culoare atipica sau pentru un design mai special. In orice caz, trebuie sa decideti cu privire la dimensiunile radiatorului deoarece, un radiator mic genereaza mai putina caldura decat un radiator mare de acelasi tip.

Calorifere de baie, calorifere de aluminiu, centrale termice si alte accesorii | ecalorifere.ro

calorifere de baie

Privind la aceste elemente va fi mult mai simplu sa alegeti calorifere de baie sau pentru orice alta incapere, iar stiind ca angajatii eCalorifere pot oferi si consultanta, atunci chiar nu ar trebui sa va faceti griji in privinta alegerii caloriferului potrivit. Accesati ecalorifere.ro si alegeti cea mai buna varianta de calorifere de aluminiu, otel sau fonta, centrale termice si alte accesorii utile la montaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here