Haina de blana – o investitie pe termen lung

Una dintre cele mai costisitoare articole vestimentare din garderoba femeilor este haina de blana, dar si vesta din blana naturala, care pot fi combinate cu mai multe piese din garderoba. Atat haina de blana, cat si vesta reprezinta o alegere ideala atat a femeilor trecute de prima tinerete, cat si a fetelor tinere

0
1130
haina de blana

Una dintre cele mai costisitoare articole vestimentare din garderoba femeilor este haina de blana, dar si vesta din blana naturala, care pot fi combinate cu mai multe piese din garderoba. Atat haina de blana, cat si vesta reprezinta o alegere ideala atat a femeilor trecute de prima tinerete, cat si a fetelor tinere, a femeilor care lucreaza la birou sau care conduc o afacere, precum si a tuturor femeilor care vor sa isi depaseasca putin conditia.

Ce criterii trebuie sa ai in vedere atunci cand iti alegi haina de blana?

Rezistenta este unul dintre cele mai importante criterii atunci cand iti alegi haina de blana. Blana naturala rezista trendurilor trecatoare, asadar si mai multor sezoane. O haina de blana naturala poate fi reparata si restilizata, poate fi chiar si vopsita, poate avea o durata de utilizare de cel putin un deceniu, in cazul in care este vorba despre un produs de calitate din oferta magazinului de specialitate www.carolinadesign.ro .

O haina de blana este rezistenta nu numai din punctul de vedere al calitatii, ci si al materiei prime folosite. Spre exemplu, cea mai rezistenta haina de blana este cea de nurca sau de vizon, care poate fi purtata ani la rand, fara sa se uzeze. Haina de blana de chinchila nu este la fel de rezistenta, chiar daca pielea este de buna calitate, deoarece chinchila are o blana mai pretentioasa, care este supusa ruperii si deteriorarii mai rapide. Blana de vulpe este mai rezistenta la rupere, insa se poate toci relativ mai repede.

Un alt criteriu important de alegere a hainei de blana este factorul termic, sau cat de calduroasa este. Gradul de confort termic este direct proportional cu lungimea firului de par. Cele mai populare blanuri calduroase sunt cele de nurca, de vulpe, de samur sau chinchila. Haina din blana de vulpe este calduroasa, insa cea din blana de nurca este ideala pentru a feri purtatoarele de frig. Astrahanul are cel mai scazut grad de izolare termica, fiind recomandat numai atunci cand afara nu este foarte frig.

Haina de blana | vesta din blana naturala | www.carolinadesign.ro

vesta din blana naturala

Nu in ultimul rand, haina de blana se alege si in functie de aspect, de croiala si de unicitatea modelului. Modelele unicat sau fabricate in serii scurte dau valoare hainei de blana. Tinand cont de toate aceste criterii, persoanele interesate de a face o asemenea investitie pot lua o decizie in acest sens cu un simplu click, in magazinul online de specialitate Carolina Design.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here