Avantajele achizitionarii unui monitor second-hand

Un monitor bun, chiar si la mana a doua, poate creste productivitatea, poate aduce beneficii in plan profesional sau personal, poate ajuta utilizatorul sa isi indeplineasca sarcinile de lucru si nu numai. Monitoarele second-hand au luminozitate si contrast foarte bune, ofera o imagine impecabila, dar pot fi achizitionate la preturi accesibile.

0
2908

Termenul second-hand este inca privit cu reticenta de unii dintre cumparatori, desi nu este un termen cu conotatii negative, ci, mai degraba, unul cu conotatii pozitive. Lasand la o parte faptul ca poate insemna ca a mai fost folosit de unul sau mai multi utilizatori inainte, dispozitivul second-hand este mai ieftin decat un dispozitiv nou si, de regula, are aceleasi calitati si indeplineste aceleasi functi. De la calculatoare second-hand la monitoare SH, de la imprimante la laptopuri la mana a doua, specialistii companiei www.it-sh.ro pun la dispozitia clientilor o gama foarte variata de asemenea dispozitive electronice.

De ce este mai avantajos un monitor second-hand decat unul nou?

Monitorul second-hand care nu este achizitionat de pe site-uri de anunturi, de la vanzatori dubiosi, ci dintr-un magazin online recunoscut la nivel national este, cu siguranta, o optiune foarte buna. Astfel, un monitor bun, chiar si la mana a doua, poate creste productivitatea, poate aduce beneficii in plan profesional sau personal, poate ajuta utilizatorul sa isi indeplineasca sarcinile de lucru si nu numai. Monitoarele second-hand au luminozitate si contrast foarte bune, ofera o imagine impecabila, dar pot fi achizitionate la preturi accesibile.

Majoritatea monitoarelor second-hand pot fi folosite si de catre gameri, si de cei care lucreaza in multimedia. Asadar, clientii care doresc sa vizioneze un film cu rezolutie Full HD, cei care doresc sa editeze fotografii si sa fie atenti la detaliile videoclipurilor, pot opta pentru monitoarele second-hand cu design modern.

Importanta monitorului second-hand

Monitorul second-hand va indeplini exact aceleasi functii ca un monitor nou. Ceea ce inseamna ca majoriateta monitoarelor sunt bine ingrijite, bine pastrate si isi indeplinesc foarte bine sarcinile, fiind achizitionate la un pret mult mai mic decat monitoarele noi. In plus, monitoarele second-hand au un afisaj perfect, o intensitate ideala a luminii si culori care redau impecabil realitatea. Orice imagine poate avea un farmec aparte daca este redata pe monitorul potrivit.

Calculatoare second-hand, monitoare SH, imprimante, laptopuri la mana a doua | cele mai mici preturi + garantie | www.it-sh.ro

calculatoare second-hand

Cei care spun ca monitoarele second-hand nu sunt potrivite pentru gameri se inseala! Monitorul second-hand poate fi folosit fara probleme si de catre impatimitii de jocuri pe calculator, cele mai multe dintre acestea redand perfect imaginile si asigurand un timp de reactie foarte bun, chiar si in cazul jocurilor rapide si cu cerinte mari.

Un ecran bun este cel Full HD, care nu se limiteaza la 15 sau 17 inchi, ci este mai mare si este capabil sa produca o sincronizare perfecta cu imaginile trimise de placa video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here