Epilarea, o procedura sezoniera sau pentru tot timpul anului?

La finalizarea acestor proceduri, femeile vor fi nevoite numai sa se prezinte, la o anumita perioada de timp, pentru o sedinta de intretinere.

0
255
aplicare gene fir cu fir

Una dintre dorintele cele mai arzatoare ale femeilor este aceea de a nu mai fi nevoite sa mearga la epilat atat de des, astfel ca au fost dezvoltate aparate care permit epilarea definitiva, numarul saloanelor din Bucuresti care ofera acest tip de serviciu fiind extrem de mare.

Prin urmare, cu numai cateva sedinte, femeile pot scapa de grija parului nedorit de pe orice zona a corpului, chiar si cele mai sensibile sau neasteptate zone. La finalizarea acestor proceduri, femeile vor fi nevoite numai sa se prezinte, la o anumita perioada de timp, pentru o sedinta de intretinere. JoyaSalon.ro ofera serviciul de epilare definitiva, in sectorul 1 din Bucuresti.

Cea mai potrivita perioada pentru realizarea sedintelor de epilare definitiva

Epilarea definitiva se poate realiza cu ajutorul a diferite aparaturi, cum ar fi laser, IPL sau SPL, la cele mai multe dintre acestea fiind permise realizarea sedintelor de epilare in orice perioada a anului.

In cazul celor care aleg sa urmeze tratamentele de epilare definitiva pe perioada sezonului cald, este recomandat sa se evite expunerea la soare aproximativ 5 zile inainte si dupa efectuarea procedurilor de epilare. De aceea, de preferat ar fi ca femeile sa inceapa efectuarea unor astfel de proceduri din timpul anotimpului rece, pentru a fi gata pentru sezonul estival.

In plus, un avantaj important al acestor proceduri este acela ca efectele pot fi observate chiar dupa prima sedinta. Dupa finalizarea pachetului de proceduri si obtinerea rezultatelor dorite, la o anumita perioada de timp, femeile ar trebui sa mai mearga la salon pentru o sedinta de intretinere.

Epilarea definitiva | aplicare gene fir cu fir | JoyaSalon.ro

Epilarea definitiva

Astfel, scapand de vizitele regulate la salon pentru epilarea cu ceara, femeilor le poate ramane timp si pentru o programare pentru aplicare gene fir cu fir, care le vor oferi un look nou, asemanator vedetelor.

Exista riscuri asociate epilarii definitive?

Daca persoana care urmeaza sa beneficieze de acest tip de proceduri nu se afla intr-o stare care este contraindicata epilarea definitiva – insarcinata, boli autoimune – iar cosmeticiana care efectueaza procedura are pregatirea necesara pentru acest lucru, nu exista nici un fel de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here