Cine sunt cumparatori de carti vechi?

De ce se merita colaborarea cu cumparatori de carti?

0
427
cumparam carti

Exista foarte multi oameni pasionati de citit si de carti, in general, insa doar o categorie mica este reprezentata de cumparatori de carti vechi. Acestia investesc sume destul de mari pentru a achizitiona de la mici biblioteci individuale, pana la adevarate depozite de carte, vandute de edituri sau librarii.

De asemenea, unul dintre reprezentantii acestei categorii este si anticariatul on-line CumparCarti.ro. In general, anticariatele au ca obiect de activitate cartea veche, insa acestea nu se mai limiteaza doar la acest criteriu. Prin urmare, in prezent, anticariatele cumpara orice fel de carti de la persoanele care doresc sa le vanda, indiferent ca este vorba despre carti noi sau vechi, persoane fizice sau juridice.

De ce se merita colaborarea cu cumparatori de carti?

In ultima perioada, anticariatele care se ocupa cu achizitia de carti se promoveaza foarte mult, mai ales in mediul online, acestea profitand de oportunitatile pe care internetul le ofera. Astfel ca viitorii clienti pot raspunde cu incredere la anunturile al caror idee principala este „cumparam carti”. Acestia se pot bucura de o multime de avantaje in urma colaborarii cu un anticariat.

Un prim avantaj este acela ca persoanele care doresc sa scape de anumite carti, chiar daca sunt pasionati de lectura sau nu, vanzarea acestora catre anticariate este solutia cea mai potrivita. In acest fel primesc si o anumita suma de bani in schimbul cartilor care nu le mai sunt utile sau interesante.

Cumparatori de carti vechi | cumparam carti | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

De asemenea, odata ce acestia anunta ca au carti de vanzare, o echipa a anticariatului, din care face parte si o persoana avizata pentru a evalua cartile, se va deplasa pana la adresa indicata de vanzator. Pe baza evaluarii cartilor este stabilita si suma de bani oferita in schimbul acestora, bani oferiti pe loc, moment in care sunt ridicate si cartile. In plus, toate aceste servicii sunt oferite in mod gratuit de catre anticariat.

Totodata, vanzatorii nu sunt conditionati nici de numarul de carti oferite spre vanzare – de la 50 pana la mii de carti – si nici de domeniul din care acestea fac parte, anticariatele cumparand orice fel de carti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here