Curatenia de primavara se apropie! Cu anticariate care cumpara carti faci loc rapid in biblioteca

Curatenia de primavara se apropie. Este momentul potrivit pentru multe gospodarii sa isi reevalueze si sa isi reorganizeze spatiul in casa ori in apartament.

Pentru a lichida o biblioteca veche, la dispozitia persoanelor interesate stau anticariate care cumpara carti. Procesul de vanzare este extrem de simplu si aduce vanzatorilor o serie de avantaje pe care nu si l-au imaginat. Iata, in randurile ce urmeaza, care sunt conditiile in care se realizeaza tranzactiile si principalele beneficii pentru cei care doresc sa vanda.

Cumpar carti la kg: un anunt incitant pentru cei care vor sa lichideze o biblioteca

Cumpar carti la kg este un anunt care poate ridica semne de intrebare. In spatele lui se afla un anticariat direct interesat de achizitia de carti de la persoane fizice sau de la firme. O biblioteca mostenita sau care vine la pachet cu apartamentul sau casa achizitionate recent poate sa nu prezinte interes pentru noul proprietar. Nevoia de spatiu pentru propriile volume sau pentru alte planuri de reamenajare il face sa caute solutii rapide.

Anticariatul CumparCarti.ro are o experienta de peste 12 ani si a dezvoltat un sistem eficient si sigur prin care are acces la cartile care nu mai sunt de folos proprietarilor. Achizitioneaza cantitati mari, biblioteci intregi, fara ca detinatorul lor sa faca vreun efort pentru a le vinde sau a le dona. Aproximativ 10.000 de carti sunt cumparate saptamanal in acest mod, din orice domeniu.

Anticariate care cumpara carti | cumpar carti la kg | CumparCarti.ro

Anticariate care cumpara carti

In ce conditii poti vinde cartile la anticariat?

Pentru vanzarea cartilor la anticariat, proprietarul trebuie sa contacteze CumparCarti.ro si sa programeze o intalnire cu reprezentantul anticariatului, la data si ora convenabile. Anticarul se va deplasa la domiciliul sau la sediul firmei vanzatorului, va evalua lucrarile si va propune un pret pentru intreaga cantitate. Banii se platesc pe loc.

Vanzarea cartilor la anticariat este cea mai eficienta metoda, prin care se scuteste timp si energie, iar vanzatorii pot debarasa rapid continutul unei biblioteci, obtinand spatiu in locuinta si bani pentru alte achizitii de carti sau pentru proiecte noi de reamenajare, cu ocazia curateniei de primavara.

1business.ro

https://1business.ro

Articole pe aceeași temă

Explorând plăcerea și relaxarea: beneficiile masajului erotic senzual

Starea noastră de spirit poate fi adesea influențată de stresul și presiunile zilnice, iar în astfel de momente, avem nevoie de o modalitate de relaxare și eliberare a tensiunii acumulate.…

Citește

Motive pentru a vinde cărțile de bucate

Cărţile de bucate sunt unele dintre cele mai populare cărţi de pe piaţa de carte. Acestea oferă o mulţime de reţete şi tradiţii culinare, de la cele mai simple până…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

  • June 13, 2024
Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

Uleiul esențial de lotus albastru

  • June 3, 2024
Uleiul esențial de lotus albastru

Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

  • May 23, 2024
Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

Cele mai importante tratamente stomatologice

  • May 14, 2024
Cele mai importante tratamente stomatologice

Areca – o plantă exotica și elegantă

  • May 9, 2024
Areca – o plantă exotica și elegantă

Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?

  • May 8, 2024
Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?