Destinatii pentru doamnele care calatoresc singure

Starea civila nu este un obstacol in calea calatoriei

0
30
destinatii vacanța

Starea civila nu este un obstacol in calea calatoriei. Dimpotriva, doamnele singure se bucura de privilegii pe care chiar si cele mai fericite cupluri le invidiaza in secret.

Este in general acceptat ca destinatiile turistice populare reprezinta un punct de plecare pentru cuplurile indragostite si familiile cu copii. Dar adevarul este ca in aceste locuri, inimile singure se pot simti la fel de confortabile.

Hotelurile si statiunile ofera o varietate de oportunitati de recreere, servicii terapeutice si SPA, convenabile atat pentru calatorii de grup, cat si pentru calatorii individuale. De aceea, in multe tari europene, doamnele singure reprezinta un mare procent din fluxul turistic. Opririle deosebit de populare in randul acestui contingent sunt centrele SPA si excursiile de croaziera.

Iata insa cateva destinatii turistice specifice pentru doamnele singure:

  • Insula Ibiza

Aceasta insula exotica de langa coasta Spaniei este un paradis pentru doamnele singure, in special pentru cele mai nonconformiste. Populara pentru viata de noapte si festivalurile de muzica, Ibiza ofera kilometri de plaje aurii si multe pasiuni fierbinti.

Aici este cel mai mare club de noapte din lume „Privilegiu”, unde turistii isi pot uita toate retinerile si se pot rasfata in dulceata viciilor, fara sa-si faca griji ca cineva ii va judeca. Aici petrecerea nu se termina niciodata si orientarea sexuala este irelevanta.

  • Peru

Peru atrage doamnele singure cu istoria si cultura sa bogata – o parte obligatorie a calatoriei este capitala Lima si orasul Cusco. Lima le ofera o combinatie de exotism latino-american, zgomot urban si repere culturale si istorice.

Lima este chipul modern al Peruului iar Cusco este un oras istoric. Considerat capitala fostului Imperiu Incas, astazi face parte din Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

  • India

Una dintre principalele destinatii ale eroinei din „Mananca, roaga-te si iubeste” India nu este aleasa intamplator ca destinatie pentru o doamna singura. Aici vin toate femeile, care doresc sa intre in contact cu eul lor interior.

Indiferent daca fac poze in fata Templului Iubirii Eterne Taj Mahal sau exploreaza secretele parfumate ale bucatariei indiene, aceasta tara le poate schimba viziunea asupra lumii si asupra lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here