Intriga, suspans, adrenalina – cele mai interesante carti politiste

La PrintreCarti.ro, un anticariat online preturile de achizitie sunt mai mult decat accesibile oricarui buzunar.

0
39
anticariat online

Gasirea unei carti captivante se poate dovedi a fi o sarcina destul de complicata. Multi cititori isi doresc sa dea peste actiuni complexe care ii tin cu sufletul la gura si cu ochii atintiti intre paginile cartilor.

Romanele politiste se incadreaza in aceasta categorie fiind un gen aparte datorita numeroaselor rasturnari de situatii. Aceste carti de citit investigheaza atent crime si disparitii, cititorii luand activ parte la tot ce se intampla.

Top 3 carti politiste

Celebrele investigatii ale detectivilor sunt urmarite cu interes si suspan nu doar de restul personajelor implicate in poveste, ci si de cititorii care incearca sa descopere faptasul. Exista o gama variata de astfel de opera, insa in topul preferintelor se situeaza:

  • ENIGMA CAMEREI 622 – o crima are loc intr-un hotel din Muntii Alpi, insa investigatorii nu reusesc sa afle cine a fost vinovatul. Ani mai tarziu, un oaspete cazat in aceeasi camera devine intrigat de poveste si incearca sa dezlege misterul. Va reusi acesta sa isi dea seama cine a fost? Cartea este disponibila chiar acum pe site-ul PrintreCarti.ro, pretul fiind cu mult mai mic decat cel din librarii;

Anticariat online | Carti de citit | PrintreCarti.ro

carti de citit

  • HIPNOTIZATORUL – o crima oribila are loc sub ochii un copil care a fost nevoit sa isi vada intreaga familie omorata de un criminal nemilos. Joona Linna, un detectiv neconventional este dispus sa apeleze la tot felul de tactici pentru a afla informatii pretioase de la singurul martor. Hipnoza se dovedeste a fi solutia ideala prin care copilul reuseste sa isi aminteasca detalii cruciale;

  • Fata disparuta – romanul le pune mari semne de intrebare cititorilor care au impresia ca aparent totul e bine si frumos in vietile celor din jur. Actiunea este centrata in jurul unui cuplu normal, cu o casnicie frumoasa, insa lucrurile i-au o intorsatura neasteptata atunci cand sotia dispare de acasa. A fost rapita? A fugit? Care este de fapt adevarul din spatele usilor inchise?

La Printre Carti, un anticariat online preturile de achizitie sunt mai mult decat accesibile oricarui buzunar. In plus, calitatea este esentiala, majoritatea cartilor fiind intr-o stare impecabila, fara pagini rupte, patate sau coperti lipsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here