Cele mai populare tratamente cosmetice in stomatologie

Procedurile din stomatologia cosmetica devin din ce in ce mai populare. Tratamentele de natura cosmetica sunt considerate esentiale pentru mentinerea sanatatii orale bune si a unui aspect perfect, motiv pentru care popularitatea lor creste pe zi ce trece tot mai mult. Iata care ar fi unele dintre cele mai solicitate tratamente cosmetice care pot fi realizate si la clinica stomatologica din sector 3, Dental Crown Health!

Care sunt cele mai importante tratamente cosmetice

Albirea dintilor este cel mai popular tratament stomatologic cosmetic, deoarece este usor accesibil si relativ ieftin. Albirea profesionala a dintilor este o optiune atractiva pentru a imbunatati estetica zambetului unei persoane. Procesul de tratament este sigur, folosindu-se numai tehnici noninvazive. In timp ce optiunile de albire la domiciliu sunt mai ieftine, cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand tratamentul este efectuat de un stomatolog profesionist.

Fatetele dentare sunt o alta optiune populara atunci cand albirea dintilor nu este o optiune pentru corectarea petelor, smalt uzat, fisuri sau o distanta neuniforma intre dinti. Un astfel de tratament presupune aplicarea de mici foite de portelan pe suprafata dintilor din zona estetica. Intrucat este indepartata o cantitate mica de smalt de pe dinti, acesta este considerata o optiune permanenta de tratament. Spre deosebire de coroanele traditionale, cu ajutorul fatetelor, dintii naturali ai unei persoane raman intacti.

Chiar si tratamentele ortodontice fac parte din optiunile estetice de tratament. Multi oameni doresc sa-si indrepte dintii fara a apela la aparatele dentare traditionale din metal. Aparatele dentare invizibile au devenit o solutie ortodontica populara. In timp ce costurile sunt putin mai mari, datorita materialelor utilizate, majoritatea adultilor prefera acest tratament care nu le afecteaza imaginea. Astfel, doritorii pot apela la aparate dentare de safir, la cele cu aplicare linguala, adica pe partea interioara a dintilior sau la gutierele invizibile, numite si Invisalign.

Clinica stomatologica din sector 3 | cabinet stomatologic in Titan | dentalcrownhealth.ro

clinica stomatologica din sector 3

La Dental Crown Health, cabinet stomatologic in Titan, puteti beneficia de oricare dintre aceste tratamente estetice. Pentru o mai mare eficienta si mai buna gestionare a timpului, faceti programari online, accesand dentalcrownhealth.ro! Tot pe site-ul clinicii veti putea citi diverse informatii despre paleta de servicii oferite, preturi, oferte si chiar marturii ale pacientilor!

1business.ro

https://1business.ro

Articole pe aceeași temă

Uleiul esențial de lotus albastru

Uleiul esențial de lotus albastru, cunoscut științific sub numele de Nymphaea caerulea, este obținut din floarea de lotus albastru și este apreciat pentru proprietățile sale terapeutice și beneficiile aduse sănătății…

Citește

Cele mai importante tratamente stomatologice

În domeniul stomatologiei, tratamentele sunt esenţiale pentru menţinerea sănătăţii orale, prevenirea complicaţiilor și asigurarea unei calităţi a vieţii pe măsură. De-a lungul timpului, progresele în tehnologie și metode de tratament…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

  • June 13, 2024
Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

Uleiul esențial de lotus albastru

  • June 3, 2024
Uleiul esențial de lotus albastru

Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

  • May 23, 2024
Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

Cele mai importante tratamente stomatologice

  • May 14, 2024
Cele mai importante tratamente stomatologice

Areca – o plantă exotica și elegantă

  • May 9, 2024
Areca – o plantă exotica și elegantă

Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?

  • May 8, 2024
Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?