Cele mai populare tratamente cosmetice in stomatologie

Iata care ar fi unele dintre cele mai solicitate tratamente cosmetice care pot fi realizate si la clinica stomatologica din sector 3, Dental Crown Health!

0
691
tratamente cosmetice

Procedurile din stomatologia cosmetica devin din ce in ce mai populare. Tratamentele de natura cosmetica sunt considerate esentiale pentru mentinerea sanatatii orale bune si a unui aspect perfect, motiv pentru care popularitatea lor creste pe zi ce trece tot mai mult. Iata care ar fi unele dintre cele mai solicitate tratamente cosmetice care pot fi realizate si la clinica stomatologica din sector 3, Dental Crown Health!

Care sunt cele mai importante tratamente cosmetice

Albirea dintilor este cel mai popular tratament stomatologic cosmetic, deoarece este usor accesibil si relativ ieftin. Albirea profesionala a dintilor este o optiune atractiva pentru a imbunatati estetica zambetului unei persoane. Procesul de tratament este sigur, folosindu-se numai tehnici noninvazive. In timp ce optiunile de albire la domiciliu sunt mai ieftine, cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand tratamentul este efectuat de un stomatolog profesionist.

Fatetele dentare sunt o alta optiune populara atunci cand albirea dintilor nu este o optiune pentru corectarea petelor, smalt uzat, fisuri sau o distanta neuniforma intre dinti. Un astfel de tratament presupune aplicarea de mici foite de portelan pe suprafata dintilor din zona estetica. Intrucat este indepartata o cantitate mica de smalt de pe dinti, acesta este considerata o optiune permanenta de tratament. Spre deosebire de coroanele traditionale, cu ajutorul fatetelor, dintii naturali ai unei persoane raman intacti.

Chiar si tratamentele ortodontice fac parte din optiunile estetice de tratament. Multi oameni doresc sa-si indrepte dintii fara a apela la aparatele dentare traditionale din metal. Aparatele dentare invizibile au devenit o solutie ortodontica populara. In timp ce costurile sunt putin mai mari, datorita materialelor utilizate, majoritatea adultilor prefera acest tratament care nu le afecteaza imaginea. Astfel, doritorii pot apela la aparate dentare de safir, la cele cu aplicare linguala, adica pe partea interioara a dintilior sau la gutierele invizibile, numite si Invisalign.

Clinica stomatologica din sector 3 | cabinet stomatologic in Titan | dentalcrownhealth.ro

clinica stomatologica din sector 3

La Dental Crown Health, cabinet stomatologic in Titan, puteti beneficia de oricare dintre aceste tratamente estetice. Pentru o mai mare eficienta si mai buna gestionare a timpului, faceti programari online, accesand dentalcrownhealth.ro! Tot pe site-ul clinicii veti putea citi diverse informatii despre paleta de servicii oferite, preturi, oferte si chiar marturii ale pacientilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here