Cele mai fascinante insule din Polinezia Franceza

Polinezia Franceza este o colectivitate teritoriala care cuprinde 5 arhipelaguri formate din 118 insule.  Bora Bora este una dintre cele mai populare destinatii pentru luna de miere

0
784
polinezia Franceza

Polinezia Franceza este o colectivitate teritoriala care cuprinde 5 arhipelaguri formate din 118 insule.  Bora Bora este una dintre cele mai populare destinatii pentru luna de miere. Acest vulcan se aseaza pe o laguna de culori albastre uimitoare. Starneste curiozitatea turistilor cu plajele sale magnifice cu nisip alb si palmieri. Este strabatut de bungalouri deasupra apei, in care cuplurile se pot trezi adormite de aerul romantic si incantator al insulei.

Din camera lor, cuplurile vor avea, de asemenea, posibilitatea de a admira apusul soarelui. In afara de aceasta, ofera si multe activitati acvatice. In timpul sederii impreuna, proaspetii casatoriti se pot rasfata cu scufundari. Acest lucru le va permite sa observe de aproape viata marina a Bora Bora. Pe fundul marii acestei insule, pasionatii vor intalni cu siguranta rechini, raze manta si napoleoni. Daca nu sunt pasionati de drumetii pe apa, pot, printre altele, sa opteze pentru jet ski sau o plimbare cu barca.

  • Tahiti si insulele ei paradisiace

Tahiti, acest nume evoca excursii pe mare, zile exotice si nopti romantice. Acest arhipelag polinezian promite o calatorie inegalabila pentru luna de miere, pe insulele sale vulcanice verzi si cu oameni ospitalieri. De indata ce vor ajunge la aeroport, cuplurile vor fi uimite de localnici care ii vor intampina cu cantece insotite de chitara si „ukulele”.

In timpul sederii lor, vor explora lagunele turcoaz din Tahiti. In afara de plajele cu nisip alb, aceasta insula are si o biodiversitate exceptionala. Acest lucru poate fi descoperit in timpul unei drumetii, o excursie in bivac, un canyoning sau un eco-tur. Mai mult, Tahiti este o incantare pentru scafandri, unde fundul marii este pe atat de bogat pe cat de variat.

  • Descopera Moorea

Pentru a-si sarbatori luna de miere in Polinezia Franceza, doritorii pot, de exemplu, sa ramana in Moorea. Aceasta insula incantatoare are forma unei inimi. Are totul pentru a satisface cuplurile in cautarea unei schimbari de peisaj. Este un loc perfect pentru a se relaxa si a admira plajele pustii.

Pe langa descoperirea naturii, doritorii vor avea ocazia sa vada fabrica locala de sucuri de fructe Moorea. Pentru informatii, fabrica organizeaza tururi ghidate care se incheie cu o degustare.  De asemenea, una dintre cele mai bune modalitati de a explora Moorea este de a face o plimbare cu bicicleta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here