Cumparatori de carti vechi – sfaturi si idei pentru amenajare living

Cum se poate amenaja un living mic in urma vizitei unor cumparatori de carti vechi?

0
868
anticariat care cumpara carti

Livingul este spatiul ideal pentru relaxarea si reunirea intregii familii – una din cele mai importante incaperi ale locuintei, spatiul in care sunt primiti invitatii si prietenii si locul de petrecere a timpului liber. De aceea, pentru a amenaja livingul intr-un mod cat mai placut, vizita unor cumparatori de carti vechi care vor prelua volumele ce aglomereaza incaperea este foarte utila. Acestia vor evalua sutele de carti care tin ocupat spatiul din living si le vor ridica gratuit.

Cum se poate amenaja un living mic in urma vizitei unor cumparatori de carti vechi?

Orice spatiu mic devine o provocare, mai ales atunci cand este ticsit de carti, de volume vechi sau de obiecte inutile, fie si decorative. De aceea, colaborarea cu reprezentantii unui anticariat care cumpara carti este recomandata si totodata utila pentru persoanele care au un living de dimensiuni mici, pe care vor sa il amenajeze in mod corespunzator.

Trucurile propuse de specialisti pentru a da impresia de spatiu mai mult intr-un living mic sunt:

  • Vopsirea peretilor livingului in culori deschise pentru a deschide optic spatiul si pentru a elimina praful depus de-a lungul timpului din cauza cartilor vechi;

  • Alegerea unui mobilier proportional cu dimensiunile camerei, inclusiv o biblioteca functionala, compacta, sau o canapea cu spatiu de depozitare ascuns pentru cartile de suflet;

  • Pastrarea unui spatiu cat mai simplu si mai curat, astfel incat sa nu para aglomerat.

Cumparatori de carti vechi | anticariat care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

Cum se amenajeaza un living mare si modern conform ultimelor tendinte?

Colaborarea cu specialistii www.anticariat-carti.com se va dovedi de bun augur inclusiv in situatiile in care spatiul livingului este foarte generos si ramane si mai mare dupa eliminarea cartilor vechi. Un living mare si modern se va dovedi usor de amenajat in tendinte, cu un decor minimalist si usor de intretinut si de curatat.

In schimb, daca proprietarii isi doresc o amenajare cat mai luxoasa a livingului, un stil opulent cu mobila din materiale de cea mai buna calitate, cu o biblioteca masiva sculptata manual, se va dovedi alegerea potrivita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here