Cele mai des inchiriate masini in sistem rent a car

Cei mai multi dintre romanii care se intorc in tara prefera din flota auto disponibila la Inchirieri-Masini.ro masinile de tip BMW, Audi, Mercedes, foarte putini fiind cei care se multumesc cu autoturisme din categoria VW sau Logan

0
431

Pentru ca numarul romanilor care muncesc in strainatate este inca foarte mare, iar acestia se intorc vara sau iarna in vacanta in tara, serviciile rent a car Bucuresti sunt cele mai des solicitate in aceste perioade. Romanii care vin acasa din strainatate prefera masinile mai scumpe comparativ cu strainii care vin in concediu in Romania, precum Audi, BMW sau Mercedes, foarte rar Dacia, Skoda sau Opel, asa cum reiese din studiile facute la mai multe firme de inchirieri masini de la aeroport Otopeni.

Ce date importante releva studiile de piata facute de companiile rent a car?

Conform studiilor efectuate de catre reprezentantii companiilor de inchirieri masini, romanii care lucreaza in strainatate si se intorc in sezonul cald sau rece in tara cu avionul si cauta sa inchirieze masini aleg variante mult mai scumpe decat masinile inchiriate de strainii care vin sa isi faca vacantele in Romania.

Dintre clientii companiilor de inchirieri auto, o mare parte sunt straini, turisti care ajung sa isi faca vacanta in Romania sau oameni de afaceri, dar si romanii care lucreaza in strainatate si se intorc in tara numai in anumite perioade ale anului.

Cei mai multi dintre romanii care se intorc in tara prefera din flota auto disponibila la Inchirieri-Masini.ro masinile de tip BMW, Audi, Mercedes, foarte putini fiind cei care se multumesc cu autoturisme din categoria VW sau Logan. In comparatie, strainii care inchiriaza masini pe toata durata sederii in tara apeleaza la marci medii, foarte rar premium, sau masini mai mari cu 8+1 locuri.

Rent a car Bucuresti | Inchirieri masini de la aeroport Otopeni | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri masini de la aeroport Otopeni

Perioada in care cererea de inchirieri masini depaseste oferta

Una din cele mai aglomerate perioade in care cererea clientilor poate sa depaseasca oferta companiei de inchirieri este vara, cu precadere lunile iulie si august.

August este o luna foarte aglomerata, pentru ca sunt foarte multi romani care prefera sa plece in vacanta cu o masina de inchiriat si nu cu o masina personala si tot atunci romanii intorsi in tara din strainatate cauta modele de masini cu care sa isi poata faca un concediu de vis.

Practic, perioada de varf pentru serviciile de inchirieri auto in Romania este perioada 1-30 august, in care cererea de masini de inchiriat poate depasi oferta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here