Cum mentii piesele auto in stare optima cat mai mult timp?

Soferii sunt de multe ori nevoiti sa cumpere piese auto la comanda, atunci cand anumite piese ale autoturismului prezinta semne de deteriorare. Piesele auto care necesita inlocuire pot fi identificate cu usurinta de catre sofer, ori de catre un mecanic specializat. In acest fel, clientul se va prezenta pregatit cu toate informatiile in magazinul de piese auto de unde doreste sa cumpere.

Top 4 piese auto care au nevoie de intretinere

Cu toate ca tehnologia a evoluat, iar autoturismele sunt construite folosind doar procese avansate, intretinerea lor este esentiala. In acest sens, enumeram o serie de componente esentiale care au nevoie de atentie sporita.

1. Faruri

Calatoriile cu masina pe timp de noapte sunt o obisnuita pentru majoritatea soferilor. De aceea, farurile masinii trebuie sa prezinte siguranta pentru ei, atat ziua, cat si noaptea, cand vizibilitatea este redusa. Verificarea functionarii optime a farurilor trebuie facuta constant. Acestea, fie ca este vorba despre luminile de intalnire, cele de drum, ori pentru ceata, trebuie sa functioneze perfect.

2. Anvelope si roti

Anvelopele trebuie verificate frecvent, cel putin o data pe saptamana. Concret, se va verifica presiunea din anvelope. In caz contrar, atunci cand presiunea este scazuta, exista riscul ca masina sa nu fie manevrata corect.

3. Nivelul uleiului

Un nivel al uleiului necorespunzator poate cauza probleme autoturismului. Nivelul uleiului trebuie sa fie echilibrat, situat intre marcajele minim si maxim din varful jojei. In cazul in care nivelul este situat sub marcajul minim, trebuie completat de urgenta cu ulei de motor. Nivelul uleiului se verifica cel mai eficient atunci cand motorul este rece.

4. Radiator de racire

Radiatorul are un rol important pentru buna functionare a masinii. Pentru a preveni supraincalzirea componentelor motorului, sistemul de racire va mentine o temperatura optima. Altfel, temperatura motorului poate atinge chiar si 1500 grade Celsius.

Piese auto la comanda | piese auto originale din sectorul 1 | Az-Piese-Auto.ro

piese auto la comanda

In cazul in care masina necesita inlocuirea unor piese, tot ce trebuie sa faceti este sa va gasiti un partener de incredere de unde puteti achizitiona toate piesele necesare masinii la un pret foarte bun. Un astfel de partener poate fi magazinul de piese auto originale din sectorul 1, Az-Piese-Auto.ro. Pe site se pot gasi si informatii utile la cele mai des intrebari pe care si le pun persoanele care doresc sa comande piese auto pentru masina.

1business.ro

https://1business.ro

Articole pe aceeași temă

  • Auto
  • April 1, 2024
  • 3 minutes Read
Statia ITP GNC: siguranța și certificarea vehiculelor pe gaz natural comprimat

În contextul preocupărilor globale legate de protecția mediului și a nevoii de a reduce emisiile de dioxid de carbon, vehiculele alimentate cu gaz natural comprimat (GNC) câștigă din ce în…

Citește

Un ghid al carucioarelor rulante disponibile pe Magazinul Ortopedic

Carucioarele rulante reprezintă un ajutor indispensabil pentru persoanele cu mobilitate redusă, oferindu-le posibilitatea de a se deplasa în mod independent și sigur. Într-o lume în care accesibilitatea devine tot mai…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

  • June 13, 2024
Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

Uleiul esențial de lotus albastru

  • June 3, 2024
Uleiul esențial de lotus albastru

Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

  • May 23, 2024
Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

Cele mai importante tratamente stomatologice

  • May 14, 2024
Cele mai importante tratamente stomatologice

Areca – o plantă exotica și elegantă

  • May 9, 2024
Areca – o plantă exotica și elegantă

Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?

  • May 8, 2024
Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?