Cele mai bune televizoare inteligente

Modelul de fata este cel mai bun televizor inteligent testat până acum. Acesta rulează platforma inteligentă webOS a LG, un sistem de operare foarte intuitiv, uşor de utilizat şi cu acces la magazinul de aplicaţii al LG.

0
696
smart TV

Aproape toate televizoarele noi sunt echipate cu o platformă inteligentă. Unii producători aleg să utilizeze propriile platforme inteligente, în timp ce alţii decid să integreze platforme inteligente precum Android sau Roku. Indiferent de situaţie, aplicaţiile sunt multe, iar cele mai comune dintre acestea sunt disponibile pe aproape toate platformele.

Care sunt cele mai bune televizoare inteligente?

LG B8 OLED

Modelul de fata este cel mai bun televizor inteligent testat până acum. Acesta rulează platforma inteligentă webOS a LG, un sistem de operare foarte intuitiv, uşor de utilizat şi cu acces la magazinul de aplicaţii al LG. Televizorul are o calitate remarcabilă a imaginii, la fel ca televizoarele LG C8 şi LG E8 din gama OLED 2018 LG, care au un aspect mai bun şi sunt mai scumpe. Oferă o performanţă excelentă a camerei întunecate, în vreme ce conţinutul HDR este plin de culori vii şi luminoase. Unghiurile de vizualizare sunt grozave, astfel încât poate fi amplasat cu uşurinţă într-o cameră cu un aranjament larg de aşezare.

SAMSUNG Q80 / Q80R QLED

Acesta este cel mai bun televizor QLED / LCD Smart de pe piaţă. Dispune de tehnologia „Ultra Angle Viewing”, care menţine o imagine precisă chiar şi atunci când este văzută din lateral. Performanţa camerei întunecate este excelentă, la fel ca si calitatea imaginii. Imaginea performanta a HDR este plină de culori vii, în vreme ce interfaţa este modernă şi uşor de utilizat, cu o mare selecţie de aplicaţii. De asemenea, are un mod „ambiental”, care afişează imagini sau chiar lucrări de artă, în timp ce televizorul este în aşteptare. În ansamblu, acesta este un televizor cu LED-uri excelent, care va face majoritatea utilizatorilor fericiţi.

Sony X900F

Cei care îşi doresc un televizor puţin mai ieftin, pot alege un model Sony. Acest televizor oferă o calitate impresionantă a imaginii, cu negru în adâncime, într-o cameră întunecată, datorită raportului de contrast ridicat şi a suportului local. Modelul de faţă rulează platforma inteligentă Android TV, care este uşor de navigat şi care oferă acces la magazinul Google Play, unde utilizatorii pot găsi cu siguranţă ceea ce cauta. Acest televizor are o manevrabilitate excelentă a mişcării şi poate deveni foarte luminos atât în SDR, cât şi în HDR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here