Comedii americane

The Addams family este o comedie bazata pe benzi desenate.

0
1174
Comedii americane

Comedii americane 2019

Wine Country”

Este o comedie americana, produsa si regizata de Amy Poehler. Ea joaca alaturi de Maya Rudolph, Rachel Dratch, Ana Gasteyer, Paula Pell, Emily Spivey, Jason Schwartzman si Tina Fey. Filmul urmareste un grup de sase femei, de varsta mijlocie, care se duc intr-un tur de degustare de vinuri in California.

Drunk Parents”

Este o  comedie americana din 2019, regizata de Fred Wolf si scrisa de Peter Gaulke. Salma Hayek si Alex Baldwin sunt un cuplu care incearca sa ascunda de fiica lor dificultatile financiare din ce in ce mai mari. Fiicei i-au oferit o educatie superioara, trimitand-o la colegiu. Astfel, cei doi parinti isi scot cateva lucruri la vanzare, se imbata si, cand se trezesc a doua zi, iau anumite decizii regretabile. Astfel ei incearca sa isi ascunda dificultatile financiare de prieteni si de familie printr-o serie de planuri elaborate.

Shazam”

Cu totii au in interiorul lor un super-erou. Este nevoie doar de putina magie pentru a-l scoate afara. In cazul lui Billy Baston, strigand un singur cuvant – SHAZAM – acest copil adoptat, in varsta de 14 ani, se poate transforma in super-erou.

What Men Want?”

Este un film american, o comedie romantica, regizata de Adam Shankman, care ii are in rolurile principale pe actorii si actritele: Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey si Tracy Morgan. Ei bine, acest film imbina intr-un mod foarte amuzant doua elemente: fantasticul si drama.

Always Be My Maybe”

 Este o comedie romantica, un film american din 2019 scris de Ali Wong, Randall Park si Michael Golamco. A fost regizat de Nahnatchka Khan. Prieteni din copilarie, Sasha si Marcus au ajuns la un moment dat sa nu mai vorbeasca timp de 15 ani. Dupa aceasta perioada, cand se reintalnesc, cei doi sunt putin reticenti, insa apar vechile scantei si chiar si unele noi.

The Addams Family”

Este o comedie bazata pe benzi desenate. Filmul este regizat de Conrad Vernon si Greg Tiernan. In film, este urmarita povestea membrilor familiei Addams, pusi in fata a diverse situatii. A fost lansat in 11 octombrie 2019 si se asteapta o continuare in anul 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here