Bateria masinii este descarcata? Rezolva problema cu ajutorul serviciilor de asistenta rutiera

In primul rand, specialistii firmei de tractari auto - Alo Tractari sfatuiesc clientii sa isi ia toate masurile de preventie necesare pentru a porni la drum in cele mai bune conditii.

0
735
tractari auto

Orice conducator auto trebuie sa fie constient de faptul ca oricand i se poate intampla ca autoturismul pe care il conduce si se afla in stare excelenta sa aiba nevoie de servicii de asistenta rutiera, in caz contrar nu poate ajunge la destinatie in cele mai sigure conditii.

In cazul in care acestia nu au verificat toate aspectele inainte de a porni de acasa si raman cu masina pe marginea drumului din cauza diferitelor probleme neprevazute, acestia trebuie sa gaseasca cea mai eficienta metoda de rezolvare a situatiei, iar specialistii AloTractari.ro au solutia potrivita!

Pasii ce trebuie respectati pentru a rezolva problema bateriei descarcate cu ajutorul serviciilor de asistenta rutiera

In primul rand, specialistii firmei de tractari auto – Alo Tractari sfatuiesc clientii sa isi ia toate masurile de preventie necesare pentru a porni la drum in cele mai bune conditii. Acestia trebuie sa se asigure ca autoturismul este in stare buna, sa verifice orice mica neregula ce apare in functionarea masinii, sa tina cont de orice zgomot si sa verifice toate aspectele inainte de a pleca atat la drum lung, cat si la locul de munca, in aglomeratia capitalei.

In cazul in care autoturismul scoate sunete care nu sunt normale, trepideaza sau pur si simplu nu mai merge normal, recomandat este ca soferul sa opreasca cat mai repede pe dreapta, fie ca se afla pe un drum judetean sau pe autostrada, sa puna in spate triunghiul reflectorizant astfel incat sa avertizeze participantii la trafic ca au o problema tehnica si ca acestia trebuie sa ocoleasca masina. Apoi pot suna la o firma de tarcari auto pentru a solicita ajutor de specialitate.

Asistenta rutiera | tractari auto | AloTractari.ro

asistenta rutiera

In cazul in care bateria masinii este descarcata reprezentantii companiei trebuie sa cheme o echipa de specialisti care sa le ofere curentul necesar pentru a continua drumul in siguranta. Apoi, trebuie sa isi dea seama de cauza descarcarii bateriei. In primul rand, bateria se descarca daca farurile sunt lasate aprinse prea multa vreme, in timp ce motorul este pornit sau daca masina nu a mai fost folosita o perioada indelugata. De asemenea, bateria se poate termina pur si simplu pentru ca este folosita la capacitate maxima.

Semnele ca bateria s-a terminat nu sunt greu de observat. Acestea includ imposibilitatea motorului de a porni, motor care va avea nevoie de mult mai multa energie electrica decat de obicei, scaderea intensitatii luminilor si functionarea mai greoaie a stergatoarelor si a geamurilor electrice. Bateria auto trebuie verficata in permanenta cu ajutorul unui dispozitiv special si schimbata o data la 3-4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here