Avantajele sigilarii dentare in clinica stomatologica

Sigilarea dentara este o procedura care, in anumite cazuri se impune, asa cum sustin specialistii ImplantologieSector4.ro

0
521

Pentru ca pacientii car pasesc in clinica stomatologica din sector 4 au un singur scop, si anume acela de a avea un zambet frumos si sanatos si de a preveni aparitia bolilor dentare grave, medicii specialisti recomanda sigilarea dentara ca fiind singura metoda si cea mai eficienta pentru pastrarea unui zambet frumos pe termen lung.

Sanatatea danturii este la fel de importanta ca si aspectul estetic, afectand pacientii nu numai pe plan medical, fizic si emotional, avand un mare impact asupra vietii sociale. Pentru cei mai mici dintre pacienti, care au dintii frumosi si sanatosi si vor sa se bucure de ei cat mai mult timp exista posibilitatea sigilarii dentare. Aceasta tehnica poate fi recomandata si pacientilor adulti, fiind un procedeu ale caror rezultate sunt incununate cu succes.

Ce este sigilarea dentara si cand este necesar ca pacientii sa se prezinte in clinica stomatologica din sector 4?

Sigilarea dintilor este procedeul stomatologic ce presupune aplicarea unei substante speciale pe unul sau pe mai multi dinti, in scopul de a preveni aparitia cariilor. Sigilul dentar nu numai ca este o solutie estetica, ci va si proteja zona pe care o acopera, astfel incat suprafata dintelui nu va mai fi expusa la bacterii, la dezvoltarea cariilor si la aparita tartrului.

Sigilarea dentara este o procedura care, in anumite cazuri se impune, asa cum sustin specialistii ImplantologieSector4.ro. Aceasta procedura nu inlocuieste detartrajul si nu presupune ca pacientii nu trebuie sa isi mai ingrijeasca dintii, ci pur si simplu are rolul de a acoperi dintii mai dificil de curatat cu peria si cu ata dentara, deoarece accesul la acestia este mai dificil.

Cabinet stomatologic in Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 4 | ImplantologieSector4.ro

cabinet stomatologic in Bucuresti

De asemenea, sigilarea dentara este recomandata pacientilor cu santuri dentare adanci in molari, ce incurajeaza acumularea de resturi de mancare. Sigiliul dentar are rolul de a proteja suprafata dintelui si cu cat este efectuat mai devreme, cu atat va fi mai eficient, reducand riscul aparitiei cariilor, fiind un procedeu nedureros si rapid si rezistand foarte multi ani in cavitatea bucala.

Cu toate acestea, pacientii care se prezinta intr-un cabinet stomatologic in Bucuresti trebuie sa stie ca nu pot beneficia de aceasta tehnica daca au plombe sau carii dentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here