Aspiratoarele viitorului – robotii care sunt programati sa curete casa

Intr-o lume robotizata, aspiratorul robot este un real ajutor la curatenie, fiind la inceput folosit in marile companii, apoi patrunzand si in casele oamenilor de rand.

0
4106
electrocasnice

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la diferite metode si aparate electrocasnice menite sa le usureze viata si sarcinile muncii in casa. Cariera si familia ocupa un loc principal in viata gospodinelor, iar timpul liber ramas este de preferat sa si-l petreaca altfel decat aspirand, facand curatenie sau spaland mormane de vase.

De aceea s-au inventat deja aspiratoarele viitorului, acei roboti care „se plimba” prin casa, programati fiind sa curete podeaua pana la intoarcerea locatarilor. Aspiratorul clasic face galagie, este dificil de manevrat, necesita zeci de minute de folosire pentru ca intreaga casa sa straluceasca.

Aspiratorul robot ideal, pe de alta parte, are un timp de functionare de minimum 2 ore, o durata de incarcare redusa si un grad de comoditate de utilizare ridicat.

Intr-o lume robotizata, aspiratorul robot este un real ajutor la curatenie, fiind la inceput folosit in marile companii, apoi patrunzand si in casele oamenilor de rand. Pentru ca nimeni nu mai are timp si chef sa spele podelele dupa o zi incarcata la serviciu si pentru ca robotul are functii moderne si poate fi suficient de inteligent incat sa nu se opreasca in coltul unei incaperi, avand senzori care permit alcatuirea unei harti virtuale dupa care aparatul se va ghida in procesul de igienizare, acesta este perfect pentru familia moderna.

Aspiratoarele robot au un design modern, permit schimbarea directiei de aspirare, au margini din cauciuc moale, pentru a nu strica mobila, si filtre HEPA incorporate, filtrand apa cu care se spala pardoseala si care se intoarce in aspirator. Majoritatea aspiratoarelor robot pot fi setate sa curete in lipsa utilizatorilor. Acestia ajung acasa si o gasesc curata, fara a depune pic de efort. De asemenea, unele modele au functii de auto-andocare, intorcandu-se la baza de incarcare atunci cand bateria s-a descarcat complet. Pentru a fi mai bine controlate, aspiratoarele robot au telecomanda si senzori de inaltime, care nu le permit sa cada, de exemplu pe scari.

Aspiratoarele robot sunt din ce in ce mai performante, mai usor de folosit si cu functii moderne, care aduc confort utilizatorilor si zambetul pe buze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here