Cele mai bune hoteluri de lux pentru a vedea luminile nordice in aceasta iarna

Exista cateva cabane de lux de unde aurora borealis poate fi perfect admirata dintr-o cada cu hidromasaj in aer liber, un foc de tabara pe malul lacului sau de ce nu, dintr-un dormitor confortabil.

0
3415
cabane de lux

Exista cateva cabane de lux de unde aurora borealis poate fi perfect admirata dintr-o cada cu hidromasaj in aer liber, un foc de tabara pe malul lacului sau de ce nu, dintr-un dormitor confortabil.

  • Cabana Sheldon, Alaska

Acesta este unul dintre cele mai noi amplasamente de lux, de unde se poate vedea spectacolul de lumina chiar de la fereastra dormitorului. Aceasta este doar una dintre cele mai frumoase vile ale casei Sheldon, o vila privata alpina, cu cinci dormitoare, care se intinde pe o suprafata de 2.000 de metri patrati din Parcul National Danali. In ciuda faptului ca este in mijlocul pustietatii, are apa curenta, electricitate, caldura generoasa si mancare de clasa mondiala.

  • Fairmont Jasper Park Lodge, Canada

Aceasta statiune se afla in Parcul National Jasper din Alberta, o padure intunecata a cerului (si acasa la Festivalul Jasper Park Dark Sky). Dar asta nu inseamna ca intotdeauna este intuneric. Statiunea este situata la nord pentru ca oaspetii sa ajunga sa fie martorii uneia dintre cele mai frumoase spectacole ale naturii. (Si in alta parte in Alberta, cercetatorii au descoperit recent o noua aurora.) In cazul in care cerul nu se aprinde, expertii de la Societatea Regala Astronomica din Canada conduc turnee virtuale ale constelatiilor mai multe nopti pe saptamana intr-un planetariu incalzit care debuteaza aceasta iarna.

  • Ultima Thule, Alaska

Aceasta cabana din Wrangell / St. Elias se afla la 100 de mile de drumul principal. Totul este adus aici cu avionul. Acest lucru face cu atat mai impresionant faptul ca cele cinci cabine de temporizare au acces la o cadă de baie inalta, in stil japonez, sub cerul de noapte. Luminile nordice sunt vizibile in majoritatea noptilor in timpul sezonului de schi si in cea mai mare parte a toamnei (august-septembrie).

  • Hotel Husafell, Islanda

Aceasta bijuterie ascunsa in vest este locul pentru a vedea adevarata Islanda – una unde amprenta oamenilor asupra naturii este infant mai mica. Departe de poluarea luminoasa, hotelul este situat chiar în inima zonei de aurora a Islandei (Institutul Luminilor Nord este în apropiere). In timpul iernii exista o medie de trei vizionari pe saptamana, iar hotelul ofera gratuit apeluri telefonice gratuite pentru trezire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here