Vanatorii de case te pot ajuta sa castigi timp pretios

0
15
vanatori de case

Gasirea proprietatii perfecte nu este o misiune niciodata usoara si poate necesita timp. Pentru a ajunge mai repede acolo, dar si pentru a avea acces la proprietati in afara pietei si pentru a beneficia de sprijin pe tot parcursul achizitiei, puteti apela la serviciile unui vanator de proprietati (house hunter).

Economisiti timp pentru a va gasi proprietatea ideala

Planuiti sa cumparati o proprietate? Dupa cum stiti, acest lucru poate sa dureze. Intai si intai trebuie sa va identificati capacitatea de imprumut, inclusiv taxele notariale, si sa intocmiti un profil al proprietatii visurilor dumneavoastra. Iata o lista a criteriilor pe care trebuie sa le luati in considerare pentru a nu uita nimic esential:

  • locatie;

  • suprafata;

  • numar de camere / dormitoare;

  • spatiu exterior (balcon, terasa, gradina etc.);

  • mediul dorit (liniste, prezenta magazinelor, a scolilor, a facilitatilor sportive etc.);

  • clasa energetica;

  • pret pe metru patrat.

Aici incepe munca grea: sa fii atent la proprietatile care ar putea corespunde cautarii tale, sa creezi alerte pentru a fi informat cu privire la noile proprietati care apar pe piata, sa mergi la agentii imobiliare pentru a le oferi criteriile tale… aproape o munca cu norma intreaga! Daca nu aveti suficient timp pentru a fi reactivi, proprietatea visurilor dumneavoastra poate trece repede pe langa dumneavoastra.

Expertiza sa ii va permite, de asemenea, vanatorului de proprietati sa va ofere o analiza aprofundata a caracteristicilor imobilului (examinarea dosarului de diagnostic tehnic, raportul pret/zona/vecinatate, lucrari de executat etc.), astfel incat sa aveti toate cartile in mana pentru a face alegerea corecta, fara a descoperi surprize neplacute odata ce achizitia a fost facuta. In cele din urma, analiza sa nu se opreste la proprietatea in sine, ci acopera, de asemenea, cartierul si mediul direct al proprietatii. In functie de ceea ce va doriti (cartier animat sau linistit, natura sau cultura etc.), acesta va va putea indruma catre locatiile potrivite. Apoi puteti decide impreuna care este zona de cautare preferata pentru proprietatea pe care doriti sa o cumparati.

Acces la anunturi nepublicate inca

Astfel, vanatorul de proprietati va putea dedica tot timpul necesar cautarii de proprietati pentru a nu rata nici macar una! Si mai mult decat atat, el isi va mobiliza reteaua pentru a va oferi acces la proprietati „in afara pietei”, adica la locuinte de vanzare ale caror anunturi nu au fost inca publicate. Uneori, aceste proprietati rare nu apar niciodata la agentiile imobiliare sau pe site-urile de imobiliare, deoarece sunt vandute rapid, in special in zonele foarte cautate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here