Motive pentru a alege parchetul din bambus

Noile case din Corbeanca sunt gata sa primeasca orice tip de parchet, dar mai ales, gata sa-si gaseasca proprietari cu gusturi bune. Fie ca doriti casa single sau duplex in Corbeanca, accesati www.paladinresidence.ro si vizualizati proiectele.

0
2239

Proprietatile lemnului de bambus il fac potrivit atat in prelucrarea decoratiunilor interioare cat si a celor exterioare. Este considerat un lemn de esenta tare, mai dur decat stejarul rosu, iar stabilitatea oferita prin faptul ca nu isi schimba dimensiunile din cauza umiditatii din atmosfera, si fibra foarte puternica si rezistenta pe care o are in structura, fac din acesta o alegere potrivita chiar si pentru pardoseala casei tale.

In afara de decor si mobilier, pardoseala unei case este si ea o declaratie de stil. Mai mult decat atat, este extrem de importanta deoarece ofera protectie si intimitate, motiv pentru care alegerea pardoselii potrivite este extrem de importanta. Desi exista o multime de variante de pardoseala, parchetul a castigat tot mai mult teren in ultima vreme. Oamenii au optiunea de a cumpara parchet din multe tipuri de lemn, insa cel din lemn de bambus a castigat fani atat pentru aspectul sau, cat si pentru durabilitate, iar din punct de vedere al sustenabilitatii ecologice este cea mai buna varianta.

Iata cateva motive pentru care sa alegeti parchetul de bambus!

In timp ce bambusul are un aspect similar lemnului de esenta tare, acesta este considerat mai dens decat alte tipuri de lemn utilizat frecvent la pardoseli. Bambusul este unul dintre cele mai dure materiale naturale existente pentru pardoseli, ceea ce il si recomanda pentru orice zona, dar mai ales pentru cele cu trafic intens.

Parchetul de bambus este realizat prin comprimarea fibrelor de bambus maruntite la caldura

Unii producatori utilizeaza chiar si lemn provenit din planta imatura pentru a obtine o densitate si o duritate mai mare, fara a compromite nimic in ceea ce priveste aspectul. Acest lucru ofera o mai buna rezistenta in timp.

Culoarea naturala a lemnului de bambus este caramel, insa poate fi vopsit in orice culoare. Parchetul din bambus poate fi colorat in aproape orice culoare pentru a se potrivi perfect cu interiorul dorit. Mai mult, acest finisaj protejeaza impotriva uzurii zilnice.

Cu toate ca este atat de dur si rezistent, parchetul de bambus este si sensibil, mai ales la zgarieturi si pete, motiv pentru care nu este recomandat in bucatarie, deoarece aceasta este o zona in care petele, mai ales cele de grasime, pot aparea oricand.

Cauti case in Corbeanca? www.paladinresidence.ro vine in intampinarea ta cu cele mai bune oferte!

bambus

Noile case din Corbeanca sunt gata sa primeasca orice tip de parchet, dar mai ales, gata sa-si gaseasca proprietari cu gusturi bune. Fie ca doriti casa single sau duplex in Corbeanca, accesati www.paladinresidence.ro si vizualizati proiectele. Daca va incanta ceea ce vedeti, programati si o vizita in cartier! Echipa Paladin Residence va sprijina in tot demersul de achizitie si instalare in casa visurilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here