Un anticariat care cumpara carti face recomandari pentru listele de lectura

Anticariat-carti.com este locul ideal de unde pot fi cumparate carti la preturi foarte avantajoase, mult mai ieftine decat in librarii.

0
1416
achizitii carti

Un anticariat care cumpara carti stie in general si ce volume cauta cel mai des cititorii. Atunci cand sunt anumite volume foarte solicitate, este lesne de inteles ca acestea sunt apreciate pe scara larga drept pentru care le recomanda pe listele de lectura.

http://www.anticariat-carti.com/ este locul ideal de unde pot fi cumparate carti la preturi foarte avantajoase, mult mai ieftine decat in librarii.

Anticariat-Carti.com recomanda – Firma de John Grisham

Mitch McDeere este ambitios, tanar si foarte inteligent. Obtine un loc de munca la firma de avocatura Bending, Lambert si Locke care ii ofera bani si putere. Dar, in curand, Mitch descopera ca firma ii asculta toate apelurile telefonice, iar FBI bate la usa. Banii si puterea au un pret. Mitch afla ca pretul ar putea fi viata chiar viata ei.

Cazul ciudat al Dr. Jekyll si domnului Hyde de Robert Louis Stevenson

Dr. Jekyll, cu o maniera usoara, creeaza o potiune care ii permite domnului Hyde, personalitatea sa secreta, interioara, sa iasa. Domnul Hyde este un dezaxat si comite atrocitati care ingrozesc pe toata lumea. Dr. Jekyll trebuie sa-l tina pe loc pe domnul Hyde, dar situatia ii scapa grav de sub control. Cazul ciudat al Dr. Jekyll si Mr. Hyde este o poveste clasica despre bine si rau si ar trebui sa existe pe orice lista de achizitii carti.

The Needle de Ken Follett

Codul numit „The Needle”, un asasinat genial si nemilos, detine cheia victoriei ultime a nazistilor. Un spion inamic cunoaste secretul celei mai mari inselaciuni a Aliatilor, The Needle. O englezoaica singura pe o insula izolata este singura persoana care sta in calea asasinului The Needle si incepe sa il iubeasca acest criminal care a intrat misterios in viata ei.

Achizitii carti | anticariat care cumpara carti | Anticariat-carti.com

achizitii carti

Nasul de Mario Puzo

Poveste epica despre crima si tradare, The Godfather a fost un best-seller in urma cu aproape jumatate de secol. Acesta a infatisat lumea interlopa a mafiei prin intermediul primei familii, Corleone. Cartea urmareste mostenirea de sange, mixul intre onoare si traditie, dar si modul in care puterea poate schimba oamenii.

Aceste titluri sunt cu siguranta clasice. Dupa ele au fost facute filme care au atras atentia persoanelor de toate varstele. Nasul de exemplu, este considerat un film clasic si este vizualizat cu acelasi interes chiar si in prezent desi a trecut extrem de mult timp de la momentul in care a aparut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here