Tehnica de vopsit Ombre si tehnica Balayage?

Daca nu stii care dintre cele doua variante ti se potriveste cel mai bine, atunci trebuie sa iei in calcul ca la salonulul FreeStyleBeauty.ro vei obtine un aspect mult mai putin subtil decat daca vei opta pentru un alt tip de vopsit

0
220

Cu siguranta iti doresti foarte mult sa arati impecabil in fiecare zi, iar ingrijirea parului este unul dintre aspectele catre care trebuie sa oferi o atentie deosebita. Una dintre cele mai simple schimbari, pentru a obtine un look deosebit, care tine cont de tendintele actuale este acea tehnica de vopsit balayage foarte populara in randul femeilor de pretutindeni.

Chiar daca pare ciudata denumirea acestei tehnici, ea semnifica de fapt modul in care este realizata, si anume, cu mana libera, fara a fi necesara folia de aluminiu. Cuvantul ’’balayage’’ provine din franceza si inseamna a matura, de aceea, aceasta tehnica este denumita asa, tocmai pentru ca tehnica este asemanatoare cu maturarea.

Pe langa tehnica de vopsit balayage din Bucuresti, pentru a obtine o culoare naturala deosebita a parului, mai poti merge la salon pentru vopsit Ombre, care presupune doar decolorarea gradata a varfurilor parului.

Indiferent pentru care dintre cele doua tehnici vei opta, look-ul va fi unul cu adevarat special si diferit si vei arata la fel de bine ca si vedetele si starurile cunoscute, care apeleaza frecvent la stilisti pentru aceste tehnici de vopsire a parului.

Tehnica de vopsit balayage este foarte usor de realizat, se potriveste oricarei femei si, chiar daca ofera un look cu totul senzational, acesta este mult mai putin daunator pentru podoaba capilara.

Ambele tehnici, atat cea de vopsit balayage, cat si cea vopsit ombre, nu necesita retusuri dese, asa cum se intampla in cazul vopsirii in intregime a parului, caci ambele tehnici nu fac decat sa deschida suvitele in mod natural, fara a afecta radacina si partea superioara a parului.

Daca nu stii care dintre cele doua variante ti se potriveste cel mai bine, atunci trebuie sa iei in calcul ca la salonulul FreeStyleBeauty.ro vei obtine un aspect mult mai putin subtil decat daca vei opta pentru un alt tip de vopsit.

Vopsit ombre | Vopsit balayage din Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

vopsit ombre

Ambele tehnici, daca sunt realizate corect, trebuie sa fie cat mai subtile, astfel incat sa nu se realizeze unde incepe culoarea mai deschisa, iar nuantele folosite trebuie sa fie intr-o armonie perfecta cu restul parului, astfel incat rezultatul obtinut sa fie cu adevarat deosebit.

Totusi, intre cele doua tehnici exista o diferenta majora, legata de faptul ca, in cazul tehnicii ombre, este vorba despre contrastul dintre inchis si deschis, pe cand, in tehnica balayage, acest contrast nu este evident, nuantele sunt mai discrete si mai neuniforme.

Este recomandat ca intotdeauna sa apelezi la ajutorul unui hair stylist de la FreeStyleBeauty pentru un vopsit ombre sau vopsit balayage, pentru ca este nevoie de foarte multa indemanare si experienta sa reusesti singura acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here