Adidasi vs. sandale cu talpa ortopedica

Pentru a gasi astfel de modele, doamnele pot accesa site-ul LaFeteCochete.ro, unde pot gasi o varietate de modele si culori pentru aceste sandale cu platforma

0
368

Cand vine vorba despre sandale cu talpa ortopedica, femeile care aleg acest model de incaltaminte sunt cele pentru care confortul este pe primul loc. In general, femeile care prefera acest model sunt cele care petrec mult timp in picioare sau trebuie sa mentina un ritm alert in timpul mersului, cum ar fi mamele sau bunicile.

Cu toate ca pe primul loc, pentru acestea, este confortul, aceasta categorie de femei nu trebuie sa faca rabat nici de la aspectul estetic al incaltamintei. De aceea, pentru a gasi astfel de modele, doamnele pot accesa site-ul LaFeteCochete.ro, unde pot gasi o varietate de modele si culori pentru aceste sandale cu platforma, la preturi foarte accesibile.

Care sunt criteriile unei perechi de incaltaminte confortabila?

Cu toate ca preferintele in materie de incaltaminte sunt subiective, exista o serie de factori care influenteaza nivelul de confort pe care il ofera o pereche de incaltaminte, printre acestia regasindu-se si:

  • masura potrivita – primul aspect de care ar trebui tinut cont la cumpararea unei perechi de incaltaminte este ca aceasta sa fie masura potrivita, astfel incat piciorul sa stea confortabil;
  • flexibilitatea – cu cat o pereche de pantofi este mai flexibila, cu atat si confortul pe care aceastia il ofera este mai mare;

Sandale cu talpa ortopedica | Adidasi de dama | LaFeteCochete.ro

sandale cu talpa ortopedica

  • talpa intermediara – aceasta are rolul de a amortiza si de a absorbi socul din timpul mersului, care in caz contrar ar afecta piciorul, fie in zona calcaiului – in cazul incaltamintei sport – fie in zona degetelor, in cazul pantofilor cu toc.

Cu ce se diferentiaza adidasii de o pereche de sandale cu talpa ortopedica?

Desi sandalele cu talpa ortopedica ofera confortul necesar si ajuta la mentinerea unei posturi corecte, adidasii de dama sunt preferati, insa, de cele mai multe femei, mai ales de cele mai tinere. Motivul este ca, pe langa confort, acestia sunt si foarte versatili, iar avantajele pe care acest tip de incaltamite il ofera nu se opresc aici.

Amortizarea pe care adidasii o ofera, impreuna cu varietatea extrem de mare de modele si posibilitatea de a fi asortati la aproape orice tinuta, sunt principalele aspecte pentru care acestia sunt atat de populari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here