Teama copiilor de a pasi intr-o clinica stomatologica

Conform informatiilor publicate pe site-ul TwinDent.ro clinica este dotata cu aparat de inhalosedare astfel ca intreaga experienta este lipsita de orice urma de durere

0
241
clinica stomatologica

Se stie foarte bine faptul ca toti copiii au oroare de medici. Vizitele in cabinetul medicului pediatru, spre exemplu, se pot transforma intr-un adevarat cosmar atat pentru parinti, cat mai ales pentru cei mici.

Tipetele, plansul si agitatia sunt doar cateva dintre cele mai des intalnite comportamente. Aceeasi teama apare si atunci cand cei mici trebuie sa treaca pragul Twin Dent, o clinica stomatologica din sectorul 5 al Capitalei.

Cum poate fi indepartata teama de a merge intr-o clinica stomatologica?

Este important ca medicul stomatolog ales sa fie calm, sa aiba rabdare, sa fie comunicativ astfel incat sa il atraga pe cel mic intr-o discutie interesanta. In plus, ar trebui sa aiba si o vasta experienta in domeniu pentru a putea oferi micilor pacienti confortul de care au nevoie odata ce se urca pe scaun. La Twin Dent, un cabinet stomatologic din 13 septembrie, echipa de medici este formata din specialisti pregatiti in orice moment sa ofere solutii inedite oricaror probleme dentare.

De asemenea, aspectul cabinetului joaca un rol foarte important in a invinge aceasta teama de dentist. Un spatiu prietenos, luminos si modern va reusi sa atraga atentia celor din jur. Cei mici sunt fascinati de cabinete spatioase, dotate cu aparatura de ultima generatie.

Vizitele la medicul dentist nu ar trebui programate in momentul unei dureri acute. Este important ca micutul pacient sa nu faca legatura intre durerea simta si mersul la stomatolog astfel ca sedintele de acomodare reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de a invinge teama celor mici.

Clinica stomatologica din sectorul 5 | Cabinet stomatologic din 13 septembrie | TwinDent.ro

cabinet stomatologic din 13 septembrie

Parintii sunt intotdeauna un exemplu pentru copii lor. O mare parte dintre comportantele acestora sunt copiate astfel ca un parinte ce a transformat mersul la stomatolog intr-o adevarata placere, va reusi cu siguranta sa isi motiveze copilul sa treaca peste teama resimtita.

Conform informatiilor publicate pe site-ul TwinDent.ro clinica este dotata cu aparat de inhalosedare astfel ca intreaga experienta este lipsita de orice urma de durere. Este important ca micutii pacienti sa vina cat mai repede la medic pentru tratarea din timp a diferitelor afectiuni. Acestia ar trebui obisnuiti inca de la cele mai fragede pentru a intelege importanta ingrijirii corecte a dintilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here