Ghid si sfaturi alegere masina de spalat vase

In prezent, numeroase gospodarii si-au echipat bucataria cu o masina de spalat vase

0
139
masina de spălat

In prezent, numeroase gospodarii si-au echipat bucataria cu o masina de spalat vase. Acest dispozitiv a devenit esential pentru un numar mare de persoane. Magazinele specializate ofera o gama larga modele si alegerea echipamentului potrivit ar putea fi destul de grea.

Ce dimensiune sa alegi?

Exista diferite dimensiuni cand vine vorba de masina de spalat vase:

  • Masinile de spalat vase de 60 cm au o capacitate de spalare de 12 pana la 16 seturi, insa aceasta capacitate poate varia in functie de modele si marci.
  • Masini de spalat vase cu dimensiunea de 45 cm: aceste dispozitive pot gazdui 9 pana la 11 seturi.
  • Modele de masini de spalat vase de sine statatoare : aceste modele sunt mult mai mici si pot suporta 4 pana la 6 seturi.

Sfat : Daca bucataria este mica si ingusta, se recomanda un model cu o dimensiune de 45 cm in latime.

Nivelul de zgomot potrivit pentru masina de spalat vase

O masina de spalat vase este considerata silentioasa intre 43 dB si 46 dB si foarte silentioasa, sub 42 dB.

Optiuni suplimentare, acele mici plusuri care vor face diferenta

Sertarele si cosurile pentru tacamuri integrate in masina de spalat vase. Unele modele de masini de spalat vase sunt echipate cu sertare pentru tacamuri. Aceste sertare de depozitare economisesc spatiu. Datorita acestor sertare de depozitare, masina se poate umple cu multe alte articole, ceea ce economiseste timp, nu mai trebuie asteptat sfarsitul primului ciclu de spalare pentru a spala din nou vasele ramase si, de asemenea, economiseste energie.

  • Cos de depozitare integrat in usa masinii de spalat vase

Unele modele, sunt prevazute cu un cos de depozitare care este incorporat chiar in usa masinii de spalat vase. Aceasta configuratie economiseste spatiu si aduce confort.

  • Optiune de uscare cu zeolit

Aceasta optiune de uscare exista la unele modele de masini de spalat vase. Este o tehnica de uscare revolutionara – mineralele de zeolit ​​genereaza caldura, ceea ce accelereaza uscarea vaselor, reducand in acelasi timp consumul de energie. La sfarsitul ciclului, vasele vor fi complet uscate si gata pentru a fi depozitate in dulapuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here