Fanii dietelor pot investi in primul cantar de bucatarie inteligent

Pentru ca Mama Natura nu a inzestrat pe toata lumea cu un aspect fizic de invidiat, pentru ca nu toata lumea poate avea un trup perfect sculptat

0
48
cantar bucatarie inteligent

Pentru ca Mama Natura nu a inzestrat pe toata lumea cu un aspect fizic de invidiat, pentru ca nu toata lumea poate avea un trup perfect sculptat, pentru ca oamenii nu au timp sa mearga la sala in mod constant, multa lume opteaza pentru varianta tinerii unei diete stricte, cu ajutorul careia sa slabeasca.

Exista diete in care este necesar ca cei ce le tin sa stie cu exactitate cat si ce mananca, sa poata calcula numarul caloriilor.

Pentru fanii acestor diete, pentru oamenii care opteaza pentru un stil de viata sanatos, pentru cei care sufera de diabet sau de alte afectiuni care le impun restrictii alimentare, pentru sportivii de performanta, care trebuie sa aiba grija la ce si cat mananca inainte de competitii importante, cantarele electronice de bucatarie portabile se dovedesc a fi solutii excelente!

Avantajele achizitionarii unui cantar electronic portabil

Slate Scale este un cantar de bucatarie electronic, portabil, aproape de dimensiunea unui telefon mobil, care functioneaza pe baza de baterii.

Acestea sunt dispozitive miniaturale, de buzunar, care se pot conecta prin bluetooth la orice telefon inteligent. Slate Scale este un cantar portabil care functioneaza pe baza unei aplicatii, ce il ajuta sa depaseasca ergonomia cantarelor de bucatarie specializate pentru diete.

Precizia cantarului inteligent portabil este de zece ori mai mare decat cea a unui cantar de bucatarie, are o autonomie foarte mare, de o luna intreaga intre doua reincarcari, si este compatibil cu iOS si cu Android. In plus, aplicatia de pe telefon are o baza de date imensa si ofera numeroase functii, dincolo de cantarirea simpla a alimentelor si de afisarea numarului de calorii.

Asadar, acest cantar are functia de defalcare a nutrientilor alimentelor cantarite pe lipide, proteine si carbohidrati, functia de a oferi retete personalizate, tinand cont de restrictii, functia de memorare si monitorizare a datelor nutritionale, precum si de scanare a codurilor de bare ale alimentelor.

Slate Scale se va bucura de un succes rasunator in momentul in care va fi disponibil la vanzare acest model revolutionar de cantar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here