De ce trebuie sa mearga frecvent varstnicii intr-o clinica stomatologica?

Conform ImplantologieSector4.ro, cunoscuta si drept „sindromul gurii uscate”, aceasta problema este cauzata si de administrarea excesiva a medicamentelor

0
340
clinica stomatologica

La clinica stomatologica din sector 4, Elveto Dent varstnicii trebuie sa se prezinte frecvent, avand in vedere complicatiile dentare cu care se confrunta odata cu trecerea timpului. Din pacate, cu cat inainteaza in varsta, cu atat apar afectiunile dentare la oameni. Dintii se deterioreaza treptat, insa daca oamenii se concentreaza asupra sanatatii lor, afectiunile pot fi intarziate sau chiar prevenite.

Principalele probleme cu care varstnicii se prezinta intr-o clinica stomatologica

  • Pete pe dinti

De-a lungul anilor, smaltul dintilor se pierde. Prin urmare, dintii devin fie mai translucizi, fie mai intunecati si mai sensibili. Albul danturii se pierde, iar dintii vor avea o nuanta galbuie. Evident, consumul bauturilor carbogazoase, alimentelor si igiena precara sporesc aceasta problema.

  • Xerostomie

Conform ImplantologieSector4.ro, cunoscuta si drept „sindromul gurii uscate”, aceasta problema este cauzata si de administrarea excesiva a medicamentelor. Faptul ca in cavitatea bucala exista o cantitate redusa de saliva poate provoca, de asemenea, riscul confruntarii cu cariile.

  • Afectiuni gingivale

Printre cele mai frecvente cauze pentru care varstnicii se prezinta la un cabinet stomatologic din Bucuresti se numara si afectiunile de la nivelul gingiilor. Cel mai frecvent acestea apar ca urmare a unei igiene dentare nepotrivite. Mai putin frecvent se dezvolta din cauza altor boli de care sufera pacientii. Spre exemplu, diabeticii sunt expusi la afectiunile gingivale.

  • Sensibilitate dentare

Gingiile dintilor si radacinile sunt afectate cu cat oamenii inainteaza in varsta. Astfel ca si dintii vor deveni mai sensibili la alimentele calde si reci.

Clinica stomatologica din sector 4 | Cabinet stomatologic din Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

cabinet stomatologic din Bucuresti

  • Pierderea dintilor

Pierderea dintilor este o consecinta a deteriorarii radacinilor. Odata ce radacinile nu mai pot sustine dintii, acestia cad, iar pacientii sunt nevoiti sa recurga la metode de inlocuire: proteze sau implanturi.

  • Carii

Cariile afecteaza dantura deja sensibilizata din cauza a diversi factori. De asemenea, expusi la carii sunt pacientii cu boli parodontale.

  • Dificultati cu masticatia

Drept consecinta la faptul ca radacinile dintilor sau gingiile sunt afectate, intervin dificultati cu masticatia. Chiar daca opteaza pentru proteze, masticatia nu va mai fi la fel. Cea mai buna solutie in acest sens este implantul sau proteza pe implant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here