Care sunt cele mai intalnite tratamente stomatologice?

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, clientii interesati pot accesa site-ul PlazaDent.ro

0
192
tratamente stomatologice

Cine nu isi doreste un zambet sanatos si stralucitor? La clinica Plaza Dent, o clinica dentara din Bucuresti, foarte multi oameni se programeaza pentru diverse tratamente de estetica dentara. Medicii din cadrul acestei clinici sunt adevarati profesionisti si lucreaza cu foarte mare atentie, oferind in final rezultate impecabile. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, clientii interesati pot accesa site-ul PlazaDent.ro.

Tipuri de tratamente stomatologice

Pentru o igiena dentara corespunzatoare, la un anumit interval de timp este nevoie de cateva tratamente stomatologice. Cele mai solicitate tratamente stomatologice sunt cele legate de estetica dentara, cum ar fi albirea dintilor, fatetele, implantul dentar sau chiar tratamentele ortodontice.

In ceea ce priveste albirea dintilor, aceasta se refera la indepartarea tuturor petelor de pe dinti. Aceste pete pot aparea din mai multe motive. Pot fi cauze naturale sau factori externi. Cand vine vorba de factori externi, cei mai des intalniti sunt nicotina si cofeina. Totusi, cum apar aceste pete? Ei bine, pe smaltul dintilor se afla cativa pori, foarte mici, care in timp lasa depozite organice. De aceea dintii se si decoloreaza la un moment dat.

Cum domeniul stomatologic s-a dezvolta foarte mult in ultimii ani, acum exista o solutie pentru orice problema dentara. Fatetele dentare reprezinta un alt tratament stomatologic destul de solicitat. Acestea ofera sansa oricarui pacient sa isi recapete dintii frumosi. Fatetele se prezinta sub forma unor pelicule foarte subtiri, care se aplica peste dintele deteriorat, tocit sau fracturat. Aceste lucrari protetice se pot realiza din doua materiale: compozit sau ceramica.

Clinica dentara din Bucuresti | Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Referitor la implantul dentar, foarte multi oameni se tem de aceasta interventie deoarece considera ca este dureroasa. La clinica dentara Plaza Dent, medicii folosesc instrumente si aparatura de ultima generatie, asa ca durerea nu va fi resimtita absolut deloc. Este normal ca dupa interventie sa existe un mic disconfort, insa cu analgezice si un antibiotic adecvat, durerea va fi indepartata in cel mai scurt timp.

In ceea ce priveste tratamentele ortodontice, atat copiii, cat si adultii apeleaza cu incredere la ele. Aparatele dentare oferite in cadrul clinicii Plaza Dent pot fi fixe, mobile, invizibile sau vizibile. In functie de nevoile pacientului se va alege modelul potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here