De ce sa te indragostesti de tehnica de vopsit Ombre?

Una din tehnicile de vopsit cele mai des solicitate in cadrul salonului de infrumusetare Joyasalon.ro este tehnica de vopsit Ombre

0
725

Una din tehnicile de vopsit cele mai des solicitate in cadrul salonului de infrumusetare Joyasalon.ro este tehnica de vopsit Ombre. Fiind promovata de numeroase vedete din tara si de peste hotare, aceasta tehnica este primita cu bratele deschise si de catre femeile simple de toate varstele si clasele sociale.

Stilul de vopsit Ombre a intrat in tendintele de ingrijire a parului pentru a ramane definitiv, iar de la an la an apar foarte multe combinatii de nuante si de idei de vopsit, astfel incat acest stil va fi mereu apreciat.

Pornit ca si tendinta de ingrijire a parului din Franta, Ombre este un tip de colorare pe parul mediu si lung si arata extrem de frumos, creand un efect vizual puternic, ca si cum podoaba capilara ar fi impartita in mai multe parti, stralucind si schimbandu-si usor aspectul de la o umbra la alta.

De ce este tehnica de vopsit Ombre apreciata de catre femei?

Tehnica folosita in renumitul coafor din 1 Mai este o modalitate extrem de blanda si de recomandata de catre specialisti pentru schimbarea culorii parului. Podoaba capilara nu sufera la fel de mult asa cum se intampla in cazul unei vopsiri regulate, iar tehnica Ombre se va dovedi potrivita pentru vopsirea parului de orice lungime. In plus, aceasta ajuta la corectarea si conturarea vizuala a fetei si ascunde defectele, fiind aplicabila pe orice tip de coafura.

Coafor din 1 Mai | Vopsit Ombre | JoyaSalon.ro

coafor din 1 MaiStilul Ombre nu este altceva decat degradarea culorii de la radacina la varfuri, practic acelasi efect pe care il creeaza si soarele pe parul natural, acela de a deschide varfurile astfel incat sa le confere o lumina naturala. Stilul Ombre este mereu in trend si se intretine foarte usor. Sunt situatii in care clientele aleg sa isi decoloreze numai varfurile si sa isi pastreze radacinile naturale.

Fara doar si poate, cu stilul Ombre femeile ies in evidenta imediat fara a fi nevoie sa se vopseasca prea des sau sa se tunda prea mult, fiind o schimbare de look cu un impact foarte mare. Ombre este un stil maleabil si creativ, cu ajutorul careia orice coafura va fi mai interesanta si mai sofisticata. Nu in ultimul rand, clientele care aleg sa isi vopseasca parul prin aceasta tehnica se vor bucura de coafuri stilate si extravagante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here