De ce sa folosesti un serum pentru fata?

in ritualul zilnic al ingrijirii tenului, femeilor nu trebuie sa le lipseasca anumite produse foarte importante, printre care si un serum – acea lotiune hidratanta ce are rolul de a pregati pielea pentru urmatorii pasi in rutina de infrumusetare

0
564
serum

Din ritualul zilnic al ingrijirii tenului, femeilor nu trebuie sa le lipseasca anumite produse foarte importante, printre care si un serum – acea lotiune hidratanta ce are rolul de a pregati pielea pentru urmatorii pasi in rutina de infrumusetare. Serumul este un produs care a evoluat si evolueaza in complexitate in timp, astfel ca majoritatea produselor de acest tip de pe piata servesc si alte functii. Unele serumuri au functie anti-aging sau anti-acnee, anti-iritatie sau anti-hiperpigmentare.

Ce este si cum alegi cel mai bun serum?

Produsul de ingrijire denumit serum a evoluat de-a lungul timpului in complexitate, astfel incat inainte de a cumpara un astfel de produs pentru ten, este bine ca oamenii sa isi raspunda la o singura intrebare: de ce anume are nevoie tenul? Pe piata se gasesc diverse produse cu ingrediente ce asigura rezultate vizibile, in functie de problemele cu care se confrunta tenul.

Pentru a imbunatati elasticitatea pielii si pentru a reduce liniile fine, se poate folosi un serum care nu contine apa si care activeaza ciclul de regenerare celulara. In cazul in care utilizatorii doresc sa ingrijeasca zona delicata din jurul ochilor, atunci trebuie sa opteze pentru un serum pe baza de uleiuri vegetale si uleiuri esentiale cu vitamina E si B5.

Totodata, sunt si persoane care cauta un serum cu acid hialuronic si ingrediente pentru hidratare, dar si persoane care cauta un serum ce contina alpha arbutin, vitamina C sau niacinamide pentru mai multa luminozitate. Instructiuile de utilizare si lista de ingrediente ii vor ajuta sa ia deciziile corecte, mai ales pentru ca din ce in ce mai multe branduri cosmetice explica pe larg in paranteza denumirile ingredientelor.

Folosirea unui serum are mai multe beneficii, printre care si o piele mai luminoasa si mai hidratata, radianta, fara riduri foarte vizibile. De asemenea, persoanele care opteaza pentru folosirea serumului nu se vor mai confrunta cu probleme ale tenului.

Desigur, serumul nu poate rezolva cele mai grave probleme ale tenului, insa pot ameliora roseata, iritatia, excesul de sebum si chiar cosurile de suprafata. Serumul va ajuta si la estomparea ridurilor, precum si la imbunatatirea aspectului pielii. Arsurile solare se vor vindeca mult mai repede si utilizatorii vor fi multumiti de efectele acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here