De ce comerciantii de utilaje agricole trebuie sa foloseasca un soft de distributie

Specialistii Attosoft.ro sunt cei care sustin si comercializeaza softurile de distributie pentru antreprenorii din domeniul agriculturii, personalizand fiecare program in functie de nevoile firmei

0
1043
soft de distributie

In domeniul agricol, in ceea ce ii priveste pe comerciantii de utilaje agricole si piese de utilaj, un soft de distributie este instrumentul tehnologic ce ii va scapa de hartii, proceduri dificile sau pierderi.

Specialistii https://attosoft.ro sunt cei care sustin si comercializeaza softurile de distributie pentru antreprenorii din domeniul agriculturii, personalizand fiecare program in functie de nevoile firmei. In plus, ei sunt pregatiti sa ofere sprijin antreprenorilor cu scopul utilizarii corecte a programului.

Avantajele utilizarii unui soft de distributie in agricultura

Unul dintre cele mai importante avantaje este posibilitatea verificarii eficientei fiecarui angajat sau a fiecarei echipe de lucru. Automatizarea acestor date permite inregistrarea progresului angajatilor, pentru o relationare cat mai buna cu acestia.  Dificultatile privind printarea fiecarui document dispare cu ajutorul acestui program de gestiune pentru agricultura. Facturile sunt primite sau emise in format electronic, ceea ce inlatura bataile de cap cu documentele.

In cazul activitatii mecanicilor, exista situatii in care materialele prevazute sa sufere schimbari in timp. Numarul si tipul pieselor este contorizat in aplicatie, astfel ca, angajatii au in vedere materia prima utilizata. De asemenea, pentru ca aceste date sunt inregistrate in aplicatie, angajatii vor sti intotdeauna cand au nevoie de piese noi, deci de aprovizionare.

Contactul cu agentii de vanzare poate fi mentinut cu ajutorul softului. Aplicatia inregistreaza negocierile, ofertele si alte discutii de orice fel, pentru ca antreprenorii sa aiba intotdeauna acces la acestea.

Program de gestiune pentru agricultura | Soft de distributie | AttoSoft.ro

program de gestiune pentru agricultura

Exista situatii in care unul dintre clientii companiei se prezinta la service cu unul dintre utilajele cumparate, prezentat defectiuni. Asadar, mecanicii trebuie sa afle daca utilajul se afla sa nu inca in garantie. De ce sa mai caute informatii in documentele din birou si sa nu acceseze rapid o aplicatie care reda exact data vanzarii si durata garantiei? In acest fel, utilajele care au iesit din garantie nu vor mai fi reparate de companie.

Cu ajutorul acestui soft inteligent riscurile pierderilor pe care le-ar putea inregistra companiile va fi eliminat. In schimb, angajatii vor face economie de bani, timp si resurse. Costurile si veniturile vor putea fi controlate mai eficient, iar angajatii se vor putea ocupa de lucrurile mai importante, care nu pot fi automatizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here