Ce echipamente sunt utile intr-un supermarket? Cine poate folosi un cititor de coduri de bare?

0
48

Experientele cumparatorilor s-au schimbat foarte mult de-a lungul anilor si cu toate ca shoppingul online a devenit tot mai popular, numarul celor care trec pragul supermarketurilor pentru cumparaturile de zi cu zi este in continuare mare.

Din dorinta de a imbunatati experienta cumparatorilor si de a eficientiza timpul petrecut la casele de marcat, comerciantii au inceput sa puna la dispozitia lor o serie de echipamente care sa le fie de ajutor, cum ar fi cititorul de coduri de bare.

Cand si cum poate fi folosit cititorul de coduri de bare de cumparatori?

In tot mai mult magazine de tip supermarket exista un scanner pentru codul de bare cu ajutorul caruia cumparatorii pot verifica pretul anumitor produse, atunci cand au nelamuriri cu privire la acesta. Un astfel de device se va dovedi a fi de mare ajutor cumpratorilor, mai ales in conditiile actuale, cand toate preturile au crescut si oamenii sunt mult mai atenti la produsele pe care le pun in cosurile de cumparaturi.

De asemenea, o practica tot mai intalnita in comert si in Romania este prezenta caselor self scan, cu ajutorul carora cumparatorii isi pot scana singuri produsele, pe care ulterior le platesc la un tonomat special. In acest caz, acestia sunt nevoiti sa foloseasca un cititor de coduri de bare.

Cititor de coduri de bare | cantar cu etichetare | CasedeMarcat.eu

Cititorul de coduri de bare

Ce alte dispozitive mai sunt utile intr-un supermarket?

Un alt dispozitiv care poate fi intalnit intr-un supermarket si care s-a dovedit a fi foarte util este cantarul cu etichetare, pe care cumparatorii il folosesc in mod special la raionul de fructe si legume proaspete. In acest fel se eficientizeaza mai mult timpul petrecut la casa de marcat.

De aceea, pentru a veni in ajutorul comerciantilor si chiar a clientilor acestora, magazinul online CasedeMarcat.eu pune la dispozitia acestora o gama variata de echipamente fiscale si de softuri dedicate sectorului comercial. Aici pot fi gasite de la diferite modele de case de marcat, la cantare electronice, imprimante termice si echipamente POS, pana la softuri de retail si accesorii necesare pentru toate acestea.

Toate acestea au rolul de a imbunatati experienta cumparatorilor si de a contribui la cresterea vanzarilor supermarketurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here