Cum se pregateste cavitate bucala pentru tratamentul cu aparat dentar?

Pe langa faptul ca vor obtine dinti drepti si corect aliniati, pacientii Elveto-Dent.ro se vor bucura si de o corectare a muscaturii si pot preveni pierderea dintilor.

0
189

Tratamentul cu aparat dentar este unul dintre tratamentele stomatologice de lunga durata, pentru care este necesar ca dantura sa fie pregatita in prealabil. De aceea, pacientii vor merge, pentru inceput, la un consult initial in care se identifica problemele dentare pe care le au si se stabilesc etapele tratamentului, precum si ce tip de aparat dentar se va alege.

In plus, cei care isi doresc un aparat dentar ieftin au posibilitatea de a-l alege in clinica stomatologica Elveto Dent, in portofoliul careia se gasesc mai multe tipuri de astfel de dispozitiv medical.

Care sunt procedurile stomatologice necesare inaintea montarii aparatului dentar?

In functie de problemele dentare pe care le identifica, medicul dentist va decide la ce proceduri sa apeleze pentru tratarea si eliminarea lor, astfel incat aparatul dentar sa poate fi montat pe dinti sanatosi si curati.

De aceea, pe langa curatarea cariilor, plombarea dintilor si chiar extractii dentare – care pot fi necesare fie pentru a elimina o sursa de infectie din cavitatea orala, fie pentru a face loc dintilor sa se alinieze – o alta procedura stomatologica, necesara chiar si in cazul pacientilor cu dinti sanatosi, este detartrajul. Acesta are rolul de a igieniza si curata dinti de depunerile de tartru, pentru a preveni riscurile aparitiei unor carii in timpul tratamentului cu aparat dentar.

Pentru efectuarea procedurii de detartraj in sectorul 2, oamenii pot apela tot la clinica Elveto Dent, unde pot continua tratamentul de corectare a pozitiei dintilor.

Aparat dentar ieftin | detartraj in sectorul 2 | Elveto-Dent.ro

Aparat dentar ieftin

Cat dureaza tratamentul cu aparat dentar si ce avantaje ofera?

Durata unui tratament cu aparat dentar difera de la un pacient la altul, principalii factori care o influenteaza fiind gravitatea anomaliei, durata si ritmul in care se aplica fortele asupra dintilor, precum si caracteristici personale ale pacientilor, cum ar fi fren lingual sau un os al maxilarului mai gros.

Pe langa faptul ca vor obtine dinti drepti si corect aliniati, pacientii Elveto-Dent.ro se vor bucura si de o corectare a muscaturii si pot preveni pierderea dintilor. Motiv pentru care aparatul dentar este un tratament potrivit pentru pacienti de toate varstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here