Culoarea anului 2022 – Very Peri:cui i se potriveste si cum se poate purta

Unii prefera o paleta intunecata si sumbra, altora le place sa experimenteze cu palete de neon si culori stralucitoare

0
90
Very Peri

In fiecare sezon designerii ofera iubitorilor modei zeci, daca nu sute de culori si combinatii diferite, dintre care pot alege pe care sa le poarte cu placere in fiecare zi.

Unii prefera o paleta intunecata si sumbra, altora le place sa experimenteze cu palete de neon si culori stralucitoare. Alegerea propriei game, desigur, este o chestiune de gust. Dar unei singure culori i se acorda intotdeauna o atentie speciala. Drept urmare, culoarea anului 2022 a devenit Very Peri.

Interesant este ca pentru prima data in istoria sa de 22 de ani, Pantone a creat o nuanta complet noua, care combina albastrul calm cu un subton de rosu energic. Intreaga paleta de liliac se afla in fruntea listelor de tendinte de mai multe sezoane si, evident, va atinge apogeul in acest an. \

Nuanta delicata de lavanda este una dintre putinele care se potriveste la fel de bine in garderoba de zi cu zi si in look-ul de seara.

Pentru acele persoane care sunt gata sa experimenteze, nu trebuie sa ezite purtarea unor tinute totale in tonuri de lavanda – acestea arata stralucitoare, finisate.

Cum sa porti culoarea de baza in 2022?

Very Peri este o culoare dificila, dar se poate experimenta cu ea. Principalul lucru este sa se tina cont de cateva reguli generale.

Fetele cu parul roscat trebuie sa priveasca mai atent: gama mov improspateaza pielea, lumineaza ochii si parul. Very Peri este potrivit si pentru cele care au parul blond. Exista mai multe moduri de a aplica noua culoare a anului in garderoba:

  • Ca accent;
  • Pentru o viziune completa;
  • In combinatie cu alte culori.

Very Peri este destul de intens, dar are un suport pastelat, ceea ce il face acceptabil atat pentru accentuare, cat si pentru utilizare generala. Se pot sublinia tinutele moderne cu culoarea anului prin accesorii – geanta, curea, palarie sau esarfa – vor ajuta la completarea tinutei in orice stil.

Daca se doreste o viziune totala, se poate alege aceeasi culoare, dar in nuante diferite – astfel imaginea va fi mai voluminoasa. Exceptii pot fi costumele – cu pantaloni sau fuste, acestea nu trebuie diluate cu nuante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here