Cele mai importante motive pentru care ar trebui sa vizitezi Barcelona

Fara indoiala, pentru ca orasul este diferit. Unul dintre cele mai bune lucruri care se poate spune despre Spania este ca are o cultura foarte bogata si diversa. De fapt, fiecare regiune a tarii are propriile traditii care determina sa fie unice in tara si in lume.

0
1365
turism Barcelona

Fara indoiala, pentru ca orasul este diferit. Unul dintre cele mai bune lucruri care se poate spune despre Spania este ca are o cultura foarte bogata si diversa. De fapt, fiecare regiune a tarii are propriile traditii care determina sa fie unice in tara si in lume. Obiceiurile catalane sunt foarte bine inradacinate, iar localnicii se simt foarte mandri in privinta lor. Catalanii au propria lor limba, idiomul catalan, care a dus la dezvoltarea unei literaturi specifice, a artei si a traditiilor, a filmelor, a teatrelor, a poeziei s.a.m.d. Cel mai bun mod de a cunoaste si de a vedea tot ce are mai frumos orasul este de a-l vizita.

Iata cele mai importante motive!

Pentru a vedea coloratul Ramblas

Vibranta si plina de viata, Las Ramblas este una dintre cele mai lungi si cele mai renumite strazi principale din Europa. Acest bulevard este marginit de copaci, magazine si cafenele racoritoare. Printre restaurante se gasesc tarabe cu flori, chioscuri cu suveniruri si inghetata. De asemenea, in Ramblas se afla si La Boquería, cea mai faimoasa piata traditionala din oras, unde se pot degusta 100% alimente locale autentice.

Pentru a va putea delecta cu cel mai bun tapas

Dieta mediteraneana este cel mai iubit si mai sanatos patrimoniu cultural spaniol, iar majoritatea medicilor spun ca este una dintre cele mai nutritive, bogate si sanatoase diete din lume. In dieta mediteraneana se regasesc produse sanatoase – inclusiv savuroasele gustari tapas-, fructe, legume sau moduri de a gati.

Datorita Castelarilor

Potrivit UNESCO, Castellers fac parte din patrimoniul cultural intangibil al umanitatii. De ce? Pentru ca este o activitate tipica, veche si un adevarat triumf al vointei. Aceasta activitate consta in a face turnuri umane impresionante fiecare persoana urca pe spatele alteia si asa mai departe, formand turnuri umane de pana la 10 etaje. Scopul este castigarea competitiei, facand cel mai inalt turn.

Deoarece gasiti Wi-Fi gratuit peste tot

In Barcelona internetul este gratuit in intregul oras. Consiliul Local al Barcelonei ofera o retea Wi-Fi total gratuita, care permite conectarea la Internet prin intermediul punctelor de acces WiFi situate in diverse spatii municipale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here