Uleiurile au proprietati vindecatoare uimitoare si pot restabili si mentine pielea sanatoasa, fara cusur. Procedurile pentru ingrijirea pielii contin mai multe tipuri de produse, iar uleiul de fata este unul dintre ele. La fel ca serul, uleiul de fata este cuvantul la moda astazi. Uleiul, in sine, nu hidrateaza pielea, dar ajuta pielea sa mentina mai bine umiditatea.

Uleiurile pentru ten ajuta persoanele cu pielea uscata si deshidratata in mod persistent, prin catifelarea acesteia si prevenirea pierderii umiditatii. Pielea se simte si arata moale si neteda dupa aplicarea uleiului.

Uleiul de masline si uleiul de cocos, de exemplu, hidrateaza pielea prevenind pierderea umiditatii si ajutand pielea sa retina umiditatea. De fapt, uleiurile au multe proprietati, inclusiv proprietati vindecatoare care ajuta la refacerea si mentinerea pielii sanatoase.

Uleiul de argan si uleiul de jojoba sunt ideale ca uleiuri pentru ten. In timp ce uleiul de jojoba este asemanator sebumului natural al pielii, uleiul de argan este bogat in acizi grasi nesaturati, antioxidanti si Vitamina E. Prin urmare, ajuta la intarzierea semnelor vizibile ale imbatranirii si chiar intinereste pielea.

Este usor de absorbit de piele si ajuta la hranirea si hidratarea acesteia. Cateva picaturi de ulei de argan pot fi aplicate direct si masate pe ten dupa curatare. Poate fi folosit si ca ser, aplicand doar cateva picaturi – sau, se adauga cateva picaturi de ulei la 100 ml apa de trandafiri pentru a face un tonic pentru piele.

Beneficiile unei combinatii de uleiuri pentru ten

Uleiurile pentru ten, care sunt o combinatie de uleiuri esentiale si purtatori sau uleiuri presate, ajuta la controlul anumitor afectiuni ale pielii si, de asemenea, confera o stralucire naturala si sanatoasa.

Uleiul de jojoba sau uleiul de argan aduc mari beneficii tenului, dar asta nu inseamna ca uleiurile, precum uleiul de seminte de susan sau de masline sunt mai putin eficiente.

Uneori, o combinatie de uleiuri poate fi mai eficienta. Un ulei pentru fata poate fi o combinatie de uleiuri presate si esentiale sau numai ulei presat, cum ar fi uleiul de migdale dulci, uleiul de masline sau uleiurile fara parfum pentru pielea sensibila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here