Ce sunt protezele dentare pe implant si care sunt avantajele acestora?

Pentru un consult de specialitate si pentru a solicita opinia unui stomatolog cu experienta, oamenii pot contacta Elveto-Dent.ro pentru a-si face o programare

0
196
protezele dentare

Protezele sunt adesea asociate cu persoanele in varsta, dar si cu neplacerile pe care le provoaca anumite tipuri de proteze. Totusi, exista un tip de proteze dentare in sectorul 2, la clinica Elveto Dent, si la toate clinicile stomatologice care pun accent pe calitate si tratamente performante pentru pacienti, care este mult mai usor de purtata si care ofera o stabilitate foarte mare, similara dintilor naturali. Acestea sunt protezele pe implant.

Ce sunt protezele dentare pe implant?

Protezele dentare pe implant reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente solutii de inlocuire a dintilor lipsa, fiind foarte potrivita in special in cazul celor care au un numar mai mare de dinti lipsa sau celor care nu pot beneficia, din diferite motive, de o punte fix cu implanturi dentare.

Cu alte cuvinte, proteza pe implant reprezinta varianta moderna a protezei clasice, care are numeroase beneficii si care poate fi realizata in cadrul clinicii Elveto Dent, o clinica stomatologica din sectorul 2.

Clinica stomatologica din sector 2 | Proteze dentare in sector 2 | Elveto-Dent.ro

proteze dentare in sector 2

In general, acest tip de proteza are nevoie de 4 sau 6 implanturi, pe care se fixeaza proteza. Cu toate ca se foloseste un numar mic de implanturi, stabilitatea pe care aceasta proteza o are este una foarte mare.

Care sunt avantajele protezei pe implanturi?

Dupa cum este mentionat anterior, protezele pe implant au o multime de avantaje, stabilitatea ridicata fiind numai una dintre acestea. Tocmai de aceea, solicitarile pentru astfel de proteze sunt tot mai dese, dar medicul dentist este cel care decide daca este nevoie de o proteza dentara sau daca persoana respectiv poate beneficia de un astfel de tratament.

De aceea, pentru un consult de specialitate si pentru a solicita opinia unui stomatolog cu experienta, oamenii pot contacta Elveto-Dent.ro pentru a-si face o programare.

Astfel ca, printre avantajele acestui tip de proteza se regasesc si: functionalitate foarte buna, aspect estetic placut, are dimensiuni reduse, fiind astfel usor si comod de purtat.

In concluzie, proteza dentara pe implant reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru cei care doresc sa isi restaureze dantura astfel incat sa fie similara dintilor naturali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here