Motoferastrau sau electroferastrau? 5 diferente importante intre cele doua

Ruris produce atat motoferastraie pe benzina, cat si electrice, dar si multe alte echipamente, cum ar fi motosape sau remorca motosapa.

0
122
remorca motosapa

Cum vine toamna, cum gospodarii au o multime de treburi de facut: adunarea recoltelor, curatarea terenurilor, culesul viei si, desigur, pregatirea lemnelor pentru foc. In aceasta ultima activitate, ei sunt ajutati, de regula de motoferastraie pe benzina, cu motoare puternice, care ii ajuta sa sectioneze materialul lemnos indiferent de esenta.

Diferentele majore intre motoferastraiele pe benzina si pe acumulator

Un motoferastrau pe benzina este diferit de unul pe acumulator din cel putin trei motive: putere, greutate si manevrabilitate. Iata de ce:

  • Motoferastraul pe benzina este mai performant

De regula, cei care folosesc drujbele pe benzina sunt profesionisti, adica au experienta in folosirea acestor echipamente, dau dovada de indemanare si atentie. De cealalta parte, utilizatorii de motoferastraie electrice pot fi amatori, pentru ca echipamentele lor nu sunt atat de pretentioase.

  • Motoferastraiele pe benzina au mai multe intrebuintari

Mototerastraiele pe benzina se utilizeaza de cele mai multe ori pentru doboratul copacilor, taierea lemnelor pentru foc sau pentru toaletarea copacilor de dimensiuni mari, fiind utile atat in gospodarii, cat si in lucrarile forestiere sau industriale.

  • Motoferastraul electric se foloseste in lucrari de tip hobby

Pentru ca nu au o putere mare de lucru, aceste drujbe electrice sunt cumparate in special de cei fara experienta, care le intrebuinteaza in lucrari hobby, spre exemplu in taierea crengilor.

  • Motoferastraiele electrice sunt mai usoare

Tocmai pentru ca sunt destinate amatorilor, care nu se pricep sa „struneasca” un dispozitiv greoi si performant, drujbele electrice sunt mai usoare si mai robuste. Ele pot fi folosite fara probleme si de catre femei. Un exemplu este electroferastraul DAC 316E, special conceput pentru atelierele de prelucrare a lemnului sau pentru domeniul constructiilor.

Motoferastraie pe benzina | remorca motosapa | Ruris.ro

Motoferastraie pe benzina

  • Motoferastraie electrice – zgomot redus si lipsa noxelor

O alta diferenta importanta este ca motoferastraiele electrice au un nivel de zgomot mai redus fata de „suratele” lor pe benzina si ca nu polueaza, astfel ca pot fi utilizate fara probleme in spatiile inchise.

Ruris produce atat motoferastraie pe benzina, cat si electrice, dar si multe alte echipamente, cum ar fi motosape sau remorca motosapa. Din portofoliul brandului fac parte peste 200 de produse ce pot fi cumparate din magazinele partenere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here