Cat de avantajos este serviciul de inchirieri nacele?

O constructie nu implica doar munca unor echipa calificate, ci si suportul unor echipamente de calitate

0
217
inchirieri nacele

O constructie nu implica doar munca unor echipa calificate, ci si suportul unor echipamente de calitate. Utilajele sunt indispensabile in munca desfasurata pe un santier, rolul lor fiind acela de a ridica / transporta greutati. Exista diverse companii pe piata care au inteles nevoia antreprenorilor de a-si finaliza proiectele si astfel au aparut serviciile de inchirieri nacele.

Ce inseamna de fapt acest lucru?

Dezvoltarii sau proprietarii de locuinte care vor sa isi finalizeze proiectul au nevoie de utilaje pentru o perioada limitata de timp. Achizitionarea unei macara spre exemplu nu este absolut deloc rentabila in acest caz. Mai mult decat atat, acest utilaj este greu de intretinut si de depozitat pentru o persoana obisnuita. Aici intervin companii precum AdUtilaj.ro. Acestea pun la dispozitia clientilor echipamente de calitate, la preturi avantajoase sub forma unui serviciu de inchiriere.

Nacele se pot inchiria atat in Bucuresti si in zonele limitrofe, cat si in alte orase din tara. Pentru a facilita accesul lucrarilor la inaltime, echipa ofera clientilor o gama variata de nacele, de la cele mai mici pana la cele mai mari.

Inchirieri nacele | Utilaje de constructii | AdUtilaj.ro

utilaje de constructii

In functie de necesitati, exista nacele pentru exterior si teren accidentat, dar si nacele pentru proiectele la interior. In topul preferintelor clientilor se afla modelul electric JLG 4069LE. Acesta are o capacitate de incarcare de pana la 450 kg fiind in acelasi timp sigur si robust. 

Dincolo de platformele de lucru, clientii pot inchiria si alte utilaje de constructii, de la manitou/telehandler MT1840 / MRT 2150, macarale de diferite tonaje si pana la role transportoare si generatoare. Toate acestea dispun de asigurare si autorizare ISCIR, la care se adauga si asigurarea societatii, in cazul producerii eventualelor daune.

De asemenea, echipa pune la dispozitia clientilor si o persoana dedicata, de contact, cu o vasta experienta in domeniul utilajelor de constructii care poate oferi consiliere profesionala. Pentru orice informatii, toti cei interesati pot apela numerele de telefon afisate pe site sau pot trimite direct un email. In plus, ofertele de preturi sunt stabilite doar dupa ce echipa face o analiza exacta a situatiei. Fiecare client are o anumite necesitate astfel ca ceritele si implicit costurile sunt diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here