Carti de citit pentru iubitorii seriei Harry Potter

Ce alte carti de citit pot lectura iubitorii lui Harry Potter?

0
444
carti ieftine online

Iubitorii seriei Harry Potter stiu ca nimic nu tine la nesfarsit si ca miile de pagini se terminala un moment dat, filmele sunt vizionate, insa acestia trebuie sa treaca la nivelul urmator si sa isi indrepte atentia si catre alte carti de citit. Harry Potter este mai mult decat o simpla serie, a reusit sa adune un numar impresionant de cititori din toata umea indragostiti de magie, de lumea magiei, de Hogwarts. Sunt pasionati care citesc aceste carti de 2-3 ori, dar si fani care cunosc replici intregi din filme. Pentru acestia, exista si alte carti care trebuie sa fie citite si rasfoite pentru a potoli pasiunea si avantul pentru aventura.

Ce alte carti de citit pot lectura iubitorii lui Harry Potter?

Fanii lui Harry Potter nu trebuie sa fie dezamagiti ca seria s-a terminat, ci mai degraba sa isi indrepte atentia catre alte carti ieftine online pe care le pot comanda si “devora” la fel cum au facut cu seria Harry Potter. Chiar daca nu se pot compara, aceste carti le va potoli setea de aventura, de cunoasteresi de ce nu, de magie si de situatii care in realitate nu au cum sa se intample. Cele mai cunoscute carti menite sa fie citite in continuarea seriei Harry Potter sunt:

  • Magicienii, scris de Lev Grossman, o serie care cu siguranta se va dovedi deefect pentru fanii Harry Potter. Aceasta serie este apreciata si de autori precum John Green si George R.R. Martin, precum si de mari publicatii internationale precum The New Yorker. Magicienii spune povestea lui Quentin Coldwater, elevul de liceu diferit de colegii sai, mare iubitor de romane fantasy care este admis la un colegiu de magie secret, loc unde va invata magie. Cartea este disponibila pe site-ul PrintreCarti.ro;

Carti de citit | carti ieftine online | PrintreCarti.ro

carti de citit

  • Regina adevarata, scris de Erika Johansen, primul volum din toata seria Regina Tinutului Tearling. Aceasta serie urmareste povestea unei fete de 19 ani care reprezinta singura speranta a unui popor ingenuncheat de nobili si de regatul Mortmesne;

  • Atlasul Norilor, scris de David Mitchell, roman tradus in peste 30 de limbi, o fictiune rar intalnita, in care sufletele oamenilor trec prin viata ca norii pe cer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here