Cartea O mie de saruturi, Tillie Cole

0
6
O mie de saruturi

Poppy si Rune se iubesc de cand aveau cinci ani. Intr-o zi, bunica lui Poppy ii daruieste un borcan cu o mie de inimioare de hartie in care sa-si noteze cele mai bune sarutari. Poppy si Rune decid sa se sarute de o mie de ori si mai mult. Cu toate acestea, inainte ca borcanul sa fie umplut, familia lui Rune se muta in cealalta parte a lumii si, fara explicatii, Poppy rupe brusc legaturile cu baiatul pe care il iubeste mai mult decat orice. Abia cand se intoarce, doi ani mai tarziu, Rune afla motivul tacerii lui Poppy: are cancer si nu a vrut ca Rune sa sufere inutil la aflarea vestii. Dar Rune, inca indragostit, a jurat sa o faca fericita pe Poppy, chiar daca mai au doar cateva luni de trait impreuna. Si pentru a-i da al miilea sarut chiar inainte de a muri.

Poppy o cunoaste pe Rune de la varsta de 5 ani. O strangere de mana de atunci a marcat inceputul unei povesti extraordinare. Ei au o dragoste nemarginita si neconditionata unul pentru celalalt. Puri si incomensurabili, au devenit inseparabili, iar legatura lor este incredibil de evidenta. Bunica lui Poppy perpetueaza o traditie de familie, oferindu-i un borcan cu inimioare pe care trebuie sa scrie doar saruturile care ii vor aduce fericirea. Atat a fost nevoie pentru ca Rune sa decida sa-si deschida sufletul pentru ea!

Dar parintii sai trebuie sa se intoarca in tara de origine, iar el nu poate decat sa-i urmeze. Cand este prins, este inconsolabil. Poppy, devastata de plecarea lui, va trebui sa se confrunte cu o veste care ii va da lumea peste cap. Isi da seama ca fiecare clipa este pretioasa si ca persoana care inseamna cel mai mult pentru ea a abandonat-o fara sa-i dea nicio veste. Intoarcerea lui Rune doi ani mai tarziu va face obiectul intregii atentii: el s-a schimbat, este rebel, intunecat si inaccesibil. Incepe o noua cautare pentru cei care au devenit straini unii de altii. Rune, in ciuda distantei pe care si-o impun unul altuia, este hotarata sa-i ofere cele o mie de saruturi, iar pentru asta vor trebui sa infrunte ce e mai rau… si spera la ce e mai bun.

Toti cititori vor fi prinsi in minunata poveste de dragoste dintre Rune si Poppy. Este total imposibil sa nu fii transportat de relatia lor. Umilinta si atasamentul ca simboluri ale acestei iubiri sunt cea mai frumoasa dovada a ceea ce simt unul pentru celalalt. A fost senzatia de nod in gat care a insotit aproape toata lectura, in restul timpului cu lacrimi in ochi la ceea ce ii asteapta. Iubirea lor cu majuscula este fara margini si sunt hotarati sa sparga orice bariera pentru ca nicio alta persoana sa nu-i mai poata impiedica sa mai piarda inca o secunda din viata lor pretioasa. Pentru ca numaratoarea inversa a inceput cu adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here