Care sunt diferitele tipuri de proteze dentare?

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul PlazaDent.ro

0
175
proteze dentare

Protezele dentare sunt pilonul principal al stomatologiei estetice. Fiecare pacient are o problema specifica, o nevoie specifica. Pentru a satisface toate aceste nevoi, estetica dentara ofera diferite tipuri de proteze dentare adaptate nevoilor pacientilor care recurg la tratamente stomatologice, constienti fiind de importanta sanatatii orale.

In ce consta o proteza dentara?

Proteza dentara are rolul de a inlocui dintele natural, care are un aspect neplacut sau care chiar a cazut in urma unei afectiuni dentare. Astfel, in cadrul stomatologiei estetice se folosesc aceste dispozitive, care constribuie semnificativ la imbunatatirea aspectului danturii si care amelioreaza cu succes bolile parodontale.

Pacientii care vor sa beneficieze de serviciul de aplicarea a protezei dentare isi pot indrepta atentia catre clinica stomatologica din sector 6, Plaza Dent.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de proteze dentare?

Fiecare pacient trebuie sa stie ca protezele dentare sunt disponibile in doua mari categorii: fixe si amovibile. Cele fixe, care sunt de un mare interes si care nu pot fi indepartate, pot fi de mai multe feluri:

Clinica stomatologica din sector 6 | Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

tratamente stomatologice

  • proteza inlay si onlay – realizate din ceramica si compozit, este o varianta pentru care poate sa opteze orice persoana care sufera de carii;
  • proteza ceramica-metal – este in topul cautarilor si alegerilor, pentru ca indeplineste cu succes raportul calitate-pret. Este confectionata din ceramica si metal, asa cum se observa si din denumire, si ofera rezultate satisfacatoare;
  • proteza 100% metalica – in componenta sa nu exista absolut deloc metal, fiind una dintre cele mai costisitoare variante, dar si cu un grad ridicat de eficienta. Partea si mai buna este ca se realizeaza din materiale biocompatibile.

In cazul protezelor amovibile, este bine de stiut faptul ca pot fi atat partiale, cat si totale, oferind pacientilor posibilitatea de a le indeparta si de a le aplica oricand doresc. Astfel, cei care sunt in cautarea unei clinici specializate in aplicarea protezelor dentare atat fixe, cat si amovibile, isi pot indrepta atentia catre PlazaDent.ro, care ofera servicii stomatologice multiple.

Aplicarea protezelor pentru pacientii care isi doresc sa aiba o structura dentara completa se dovedeste a fi o varianta accesibila, placuta si usor de indeplinit in cadrul clinicilor stomatologice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here