Avantajele inchirierii in avans in preajma sarbatorilor de iarna

0
4300

Bagajele sunt facute, rezervarile la fel. Ati luat si aparatul foto, ati stabilit cateva obiective pe care nu ati dori sa le ratati, dar un singur detaliu, foarte important, nu este pus la punct: rezervarea unei masini de vacanta. Nu va faceti griji, la WLC veti gasi intotdeauna masini de inchiriat in Otopeni sau Bucuresti.

Cu toate ca sezonul calatoriilor de Craciun este aproape, iar cererea de masini este mare, este foarte posibil sa gasiti ceva disponibil pentru perioada in care aveti nevoie. Din nefericire, multi clienti renunta la rezervarile lor si in acest fel puteti beneficia de cele mai bune masini la cele mai mici preturi, chiar daca nu ati rezervat din timp.

Pentru a evita tensiunea la cote maxime, cel mai bine ar fi ca la inceputul lunii decembrie sa incepeti cautarea masinii cu care ati dori sa calatoriti in acest an. Este cel mai bun moment, iar preturile sunt competitive. De ce? Deoarece acum este momentul in care companiile de inchirieri auto ofera reduceri mari pentru a incuraja rezervarile din timp. Rezervarile in avans faciliteaza monitorizarea cererii, ceea ce incurajeaza extinderea flotei auto pentru a putea face fata cererii clientilor. Multe companii vor oferi diverse stimulente pentru rezervarile in avans, inclusiv tarif redus sau zile gratuite. Ar fi pacat sa nu profitati de toate aceste oferte!

Cererea de masini fiind mare in aceasta perioada, este absolut necesar sa rezervati si accesoriile sau dotarile suplimentare pe care le doriti in calatorie. Daca aveti nevoie de GPS sau de scaun auto pentru copil, ar fi bine sa solicitati acest lucru atunci cand rezervati si masina pentru ca in ziua calatoriei s-ar putea ca acestea sa nu mai fie disponibile.

Dincolo de toate sfaturile despre inchirieri auto, in perioada aceasta, cel mai important este acela de a rezerva cat mai devreme o masina pentru calatoria de sarbatori. Cererea este aproape intotdeauna mai mare decat oferta si cu cat asteptati mai mult, cu atat va fi mai greu sa gasiti masina dorita.

Inchirieri masini in aeroport Otopeni | inchirieri-masini.ro

Inchirieri masini in aeroport Otopeni

Rezervarea in avans este o modalitate excelenta de a evita dezamagirea si de a va continua planurile de calatorie. Mai mult decat atat, pretul platit va fi mult mai mic in cazul unei rezervari precoce. Accesati imediat inchirieri-masini.ro si verificati ce mai este disponibil. Cu WLC puteti solicita chiar si inchirieri masini in aeroport Otopeni daca urmeaza sa ajungeti in tara pe calea aerului! E mai simplu decat credeati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here